HyperX Fury S İnceleme

İyi bir mouse pad'e ihtiyacı olanlar için yararlı bir inceleme: HyperX Fury S'i değerlendirdik!

CHIP Online Notu 90
  • Performans
  • Kalınlığı uygun
  • 4 farklı boyut seçeneği

2000'li yıllarda özellikle profesyonel oyuncular tarafından kullanılan profesyonel mouse pad'ler, ülkemizde de o dönemler eSpor'un, LAN partileri ve yavaş yavaş artan online oyunculuk ile ilgi odağı haline gelmişti. Profesyonel oyuncular, özel ekipmanları yanında adeta halı gibi geniş mouse pad'leriyle turnuva alanına gelir ve bu mouse pad'leri dikkatlice masanın üzerine sererlerdi. Şimdi de durum pek farklı değil, ancak fark artık bu mouse pad'ler hemen her oyuncu tarafından tercih ediliyor ve erişilebiliyor. Bu mouse pad'lere iyi bir örnek de, bugün yakından bakacağımız HyperX Fury S Pro Gaming Mouse Pad oluyor.

Hemen söyleyelim, HyperX Fury S, oyun arenasında farenizin mümkün olduğunca kusursuz şekilde hareket etmesi için gayet iyi bir mouse pad. Tasarımıyla oldukça sade olan, ancak hem üst hem alt yüzeyiyle profesyonel kalitede duran ürün, 3 mm civarı bir kalınlıkta ve farklı boyut seçeneklerinde. Bizim elimizdeki model, Large olanı ve bu boyutuyla 450 mm'ye 400 mm gibi bir alanı kaplıyor. Eğer bu sizin için uygun değilse, ayrıca 290 mm'ye 240 mm olarak küçük, 360 mm'ye 300 mm olarak orta boyutlarda da tercih edebilirsiniz. Eğer çok daha büyük bir mouse pad istiyorsanız ise, o da düşünülmüş. Tam 900 mm'ye 420 mm gibi, adeta bir halı gibi bir mouse pad seçeneği de yer alıyor HyperX Fury S'de.

Biz elimizin altında olduğu süre boyunca, hazır Monster Abra A5 gibi bir oyun canavarı da ofisimize gelmişken, HyperX Fury S'i birçok oyunda denedik. Bunlar arasında Far Cry 5'ten For Honor'a kadar çok sayıda seçenek vardı. Tüm bunlarda da mouse pad'in oldukça konforlu ve yüzey kayganlığıyla da oldukça stabil olduğunu gördük. Alt yüzeyi kauçuk malzemeyle işlenen HyperX Fury S, üst zemininde de kumaş malzeme bulunduruyor. Yalnızca oyunda değil, normal bilgisayar kullanımında da bu mouse pad'den memnun kalıyorsunuz.

Özetle

Sonuç olarak HyperX Fury S iyi bir mouse pad arayanlar için kolay tercih edilebilir bir seçenek olacaktır kanaatindeyiz. Oyunlarda kontrol ve kararlılığı arttıran pad, ayrıca elinizi de rahat ettiriyor diyebiliriz. Açıkçası mouse pad'le ilgili bir eksiye rastlamadık. Ha, illa bir şey diyecek olursak, kutu içeriğinde rulo şeklinde gelmesiyle, açılması biraz zaman alıyor; bunu söyleyebiliriz. Ancak bunun dışında olumsuz bir şey yok; edinirseniz bizce çok seveceksiniz.

Kimler Almalı

HyperX Fury S, oyuncular için iyi bir mouse pad oluyor. Eğer sık oyun oynuyorsanız ve performansınızı arttıracak bir mouse pad'e ihtiyacınız varsa, rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Alternatifleri

HyperX Fury S'e alternatif olarak SteelSeries QcK Mass mouse pad'i de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HyperX Fury S
Ürün Markası HyperX
CHIP Online Notu
90
Malzeme Kumaş, kauçuk
Kalınlık 3 – 4 mm
Boyutlar 450 x 400 mm
Okuyucu Yorumları