Altı farklı renk seçeneği ile geliyor.

Tam anlamıyla size hitap eden bir kablosuz fare kullanmak, artık çok daha kolay.

CHIP Online Notu 94
  • Uygun fiyat
  • Altı farklı renk seçenekleri
  • İleri-geri tuşları yok.

Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünleriyle yakından tanıdığımız Inca, en yeni faresi olan IWM-221RS ile yüksek teknolojiyi ve hoşunuza giden renkleri bir araya getiriyor. Tam altı farklı renk seçeneği bulunan farenin kırmızı / siyah, sarı / siyah, mor / siyah, pembe / siyah, mavi / siyah ve biraz daha farklı renklerde olan gri / beyaz seçenekleri bulunuyor. Eğer son dönemlerde özellikle netbook gibi renkli olarak üretilmiş bilgisayarlardan edinmişseniz, Inca IWM-221RS'in bilgisayarınızı görünüm olarak da tamamlayabileceğini belirtebiliriz.

Nano alıcıya sahip olan fare bilgisayarla 2.4 GHz'lik radyo dalgaları ile iletişim sağlıyor. Alıcı, farenin taşınması gerektiği durumlarda farenin gövdesi içine yerleştirilebiliyor. Eli terletmeyen bir malzemenin tercih edildiği Inca IWM-221RS, optik algılayıcı içeriyor ve 800 dpi çözünürlüğe sahip. 10 metre uzaklıkta bile görevini sorunsuzca yerine getirebilen faredeki toplam tuş sayısı ise üç. Günümüzde sıklıkla kullanılan ve başparmak seviyesinde bulunan ileri-geri tuşlarının atlanmasının bir eksiklik olduğu görüşündeyiz.

Tasarım olarak da oldukça başarılı olan fare sağ ya da sol elini kullanan kişiler tarafından sorunsuzca kullanılabilecek bir yapıda. Güç ihtiyacı AA yapıda bir kalem pille sağlanıyor ve akıllı güç yönetimi özellikleriyle bir yıla kadar pil ömrü sağlanabiliyor. Gerek olmayan zamanlarda farenin altındaki güç anahtarından enerjiyi tamamen kesebilmek de mümkün. Dikkat çekici detaylardan bir diğeri de farenin kullanılmadığı zamanlarda kendisini otomatik olarak uyku moduna geçirmesi. 1.000.000 tıklama ömrüne sahip tuşlara sahip olan Inca IWM-221RS geçmişten günümüze kadar gelen tüm Microsoft Windows işletim sistemlerinde tak-çalıştır özelliğiyle herhangi bir kurulum yapmadan kullanılabiliyor. 97 x 70 x 35 mm'lik boyutlara ve 62 gram ağırlığa sahip olan Inca IWM-221RS, uzun süre boyunca size eşlik edebilecek güçte bir fare.

Özetle

Inca IWM-221RS, uygun fiyata sahip bir ürün ancak yine de kullanıcıların isteklerine cevap vermeyi başarıyor. Teknolojik açıdan yeterli olduğu gibi renk seçenekleri de sunarak hitap ettiği alanı oldukça genişletiyor. Eğer kablosuz bir fareye ihtiyacınız varsa ve satın alacağınız ürünü uzun süre boyunca kullanmak istiyorsanız Inca IWM-221RS ideal seçeneklerden biri. Bütçeyi de önemsiyorsanız Inca IWM-221RS'in şansının iyice yükselmeye başladığını da belirtelim.

Alternatifleri

Benzer fiyat aralıklarında hem teknolojik, hem de tasarım olarak Inca IWM-221RS'ten daha başarılı bir ürünle uzun süre boyunca karşılaşmak zor gibi görünüyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Inca IWM-221RS
Ürün Markası Inca
CHIP Online Notu
94
Çözünürlük 800 dpi
İletişim Kablosuz (2.4 GHz)
Tuş Sayısı 3
Algılayıcı Optik
Boyutlar 97 x 70 x 35 mm
Ağırlık 62 gram
Okuyucu Yorumları