Inca'dan hanımlara özel tablet.

Pembe renkli hoş tasarımıyla şık bir görünüm sergileyen Lady Enjoy, hanımlara özel tasarlanmış.

Inca Lady Enjoy İnceleme
CHIP Online Notu 83
  • Hanımlara özel tasarımı
  • Bağlantı seçenekleri
  • Tatmin edici performans
  • Ön kameranın konumu

Tablet rekabetinin önemli oyuncusu Inca, ürettiği güçlü serileri ile tablet kullanıcıları tarafından yakından takip ediliyor. Astro, Enjoy, Rasch, Vero ve Cassa serileri ile farklı kullanıcılara hitap etmeyi başaran Inca, şimdi de Lady Enjoy serisiyle hanımlara özel bir tablet sunuyor. Test merkezimize konuk olan Inca Lady Enjoy, pembe renkli gövdesi ve geniş ekranıyla tablet arayışındaki hanımları memnun edecek gibi görünüyor. Dilerseniz şimdi Lady Enjoy'a daha yakından bakalım.

Pembe renkli arka gövdesi ile tabletini her zaman yanında taşımak isteyen hanımların ilgisini çekeceğini düşündüğümüz Lady Enjoy, hanımlara siyah, beyaz ve gri renkli tabletlerden farklı ve özel bir seçim şansı sunuyor. Pembe renkli yüzeyinde kullanılan malzemeden dolayı elde iyi bir tutuş hissi de sunan Lady Enjoy, ön taraftan bakıldığında ise pembe renkli ince bir çerçeveyle çevriliyor. 10.1 inç büyüklüğünde kapasitif bir ekranın sahibi olan ve bu ekranıyla aynı anda 5 farklı noktaya dokunuşu algılayabilen Inca Lady Enjoy, bu sayede rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Tableti kullanarak rahatlıkla internette gezinebiliyor veya oyun oynayabiliyorsunuz. 1024x600 piksel çözünürlük sahibi ekranı ve geniş format desteği sayesinde farklı formatlardaki videolarınızı rahatlıkla izleyebileceğiniz bir sinema platformu olarak da kullanabileceğiniz Inca Lady Enjoy, aynı zamanda bağlantıları arasında yer verdiği mini HDMI arabirimi ile televizyona bağlanabiliyor ve bu sayede Full HD filmlerinizi büyük ekranlara da taşıyabiliyor. Ekranın hemen sağ üst köşesinde baktığımızda bir ön kamera görüyoruz. Bu ön kamerayla internet üzerinden görüntülü görüşmelerinizi yapabilmenize olanak tanıyan Inca Lady Enjoy, elbette arka yüzeyinde de bir kamera bulunduruyor. Böylece tabletiniz yanınızdayken nerede olursanız olun fotoğraf ve videolar çekebiliyorsunuz. Arka kameranın hemen yan tarafında ise hoparlörlerini bulunduran Lady Enjoy'un ses kalitesiyle de hanımları memnun edeceğini söyleyebiliriz. Inca Lady Enjoy; evde veya işte ister dahili hafızasından ister internet üzerinden müzik keyfi sunabilen hoparlörleriyle masanızın üzerinde dekoratif bir görünüm de sağlıyor.

Android 4.0 işletim sistemine sahip olan Inca Lady Enjoy, Android arabirimi içerisinde yer alan uygulamaları arasında elbette Google Play Store da bulunduruyor. Böylece hanımlara Android market üzerinden alışveriş imkanı sunan Inca Lady Enjoy, oyun ve uygulamalara tamamen açık durumda. 16 GB'lık dahili hafızasıyla fazlasıyla yeterli bir depolama kapasitesi sunan Inca Lady Enjoy, bunu ayrıca 32 GB'lık microSD kart desteği ile genişletiyor. Hazır tabletin teknik detaylarından bahsediyorken, sahip olduğu özelliklerle hanımlar için ideal bir tablet olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Üzerinde bulundurduğu 1.2 GHz'lik Cortex A8 işlemcisi, çift çekirdekli Mali 400 grafik çözümü ve 1 GB DDR3 belleği ile gerek oyun ve uygulamalarda, gerek internet gezintileriniz ve müzik / video performanslarında keyifli bir kullanım sağlayan Inca Lady Enjoy, hafif yapısıyla da her zaman yanınızda taşınabiliyor. Bağlantı seçenekleriyle de kullanım alanını genişleten Lady Enjoy, üzerinde 2 adet mini USB arabirimi bulunduruyor. Böylece USB bağlantısı üzerinden birden fazla araçla bağlantı kurabileceğiniz Lady Enjoy, harici bir 3G modemle de nerede olursanız olun sizi internetle buluşturabiliyor. Elbette Wi-Fi desteği ile kablosuz ağları da kullanabileceğiniz tablet, kulaklık girişiyle de mobil durumlarda müzik keyfini kulağınıza taşıyor. Kutu içeriğiyle de beğenimizi kazanan Inca Lady Enjoy, beraberinde iki adet USB dönüştürücü kablo getiriyor. İki farklı uzunlukta olan bu kabloların yanında küçük şarj cihazıyla da dikkatimizi çeken Lady Enjoy, bir de hanımlara pembe renkli bir kalem hediyesinde bulunarak, hoş bir yaklaşım sergiliyor.

Özetle

Pembe renkli hoş tasarımıyla hanımlara özel olarak sunulan Lady Enjoy, şık tasarımının yanı sıra sahip olduğu özelliklerle de hanımların beklentilerini karşılayacak türde bir tablet.

Alternatifleri

Lady Enjoy ile hanımlara hitap eden Inca, farklı serileri altında da tabletler içeriyor. Eğer daha farklı tasarımlar veya performans arayışındaysanız Inca'nın diğer serilerine göz atabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Inca Lady Enjoy
Ürün Markası Inca
CHIP Online Notu
83
İşletim SistemiAndroid 4.0
İşlemciCortex A8
İşlemci Hızı1.2 GHz
Ekran TeknolojisiTFT LCD
Ekran Boyutu10.1 inç
Ekran Çözünürlüğü1024 x 600 px
Grafik İşlemciCortex A8
Bellek (RAM)1 GB
Dahili Depolama16 GB
Arttırılabilir Depolama32 GB
Ön Kamera0.3 MP
Arka Kamera2.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothVar
MicroSDVar
HDMIYok
USBVar
Pil Kapasitesi6000 mAH
Boyutlar165.3 x 262.8 x 10.5 mm
Okuyucu Yorumları