iPhone 5'inize özel bir mobil ses sistemi.

iPhone 5'inize özel bir mobil ses sisteminiz olsun istiyorsanız OnBeat Micro'yu beğenmeniz muhtemel.

CHIP Online Notu 92
  • Ses kalitesi
  • USB üzerinden şarj olanağı
  • Pil ile mobil kullanım
  • Pil ömrü daha uzun olabilirdi

Portatif müzik cihazları arasında kendine her zaman iyi bir yer bulmayı başarmış ürünler içinde olan Dock istasyonları, gerek tasarımları gerek taşınabilirlikleriyle pek çok kullanıcıyı memnun ediyor. JBL tarafından iPhone 5 sahiplerine özel olarak sunulan OnBeat Micro da bu ürünlerden biri olarak dikkat çekiyor. Üzerinde bulundurduğu Lightning bağlantısı ile iPhone 5'lerle direkt olarak çalışabilen JBL OnBeat Micro, kompakt tasarımı ve mobil kullanım kolaylığı sunmasıyla da testimiz sırasında oldukça beğenildi.

Siyah ve beyaz renk seçenekleriyle satışa sunulan JBL OnBeat Micro, ofisimize siyah modeliyle konuk oldu. Dock istasyonlarından aşina olduğumuz gibi yuvarlatılmış hatlara sahip olan OnBeat Micro, ön tarafında, yüzeyin altında iki adet hoparlör bulunduruyor. Orta kısmında iPhone 5'i konumlandırabilmeniz için bir Lightning bağlantısı bulunduran cihaz, arka kısmında ise bir USB bağlantısı ile 3.5 mm'lik jak girişi bulunduruyor. iPhone 5'in yanı sıra 5'inci nesil iPod touch ve 7'inci nesil iPod nano'larla da uyumlu olan OnBeat Micro, USB portu sayesinde diğer cihazlarla da müzik dinlemenize olanak tanıyor. Ayrıca 3.5 mm'lik girişi kullanarak cihazı bilgisayara da bağlayabiliyorsunuz. Böylece cihazı iPhone'la kullanmadığınız durumlarda evde veya ofiste kaliteli müzik dinleme imkanına kavuşabiliyorsunuz.

Kompakt boyutlarına karşın ses kalitesiyle bir hayli etkileyici olmayı başaran JBL OnBeat Micro, kendisinden beklenen performansı karşılayabiliyor. İster iPhone 5'e ister bilgisayarınıza bağladığınız durumlarda iyi bir ses performansı sunan JBL OnBeat Micro, yaptığımız testlerde bizden tam puan aldı. iPhone 5 üzerinden dinlediğimiz müziklerde son ses seviyesinde özellikle baslarda herhangi bir rahatsızlık vermeyen OnBeat Micro, yakından incelediğinizde sizden de geçer not alacaktır. JBL OnBeat Micro elbette sadece prize bağlı olduğu durumlarda çalışmıyor, mobil kullanım imkanı da sağlıyor. Hemen altında pil slotlarına yer veren OnBeat Micro, 4 adet AAA pil ile kablosuz olarak çalışabiliyor ve 5 saatlik bir pil ömrü sunuyor. Son olarak cihazın fiyatının 320 TL olduğunu da söyleyelim.

Özetle

iPhone 5'inizin renklerine uygun olarak satın alabileceğiniz JBL OnBeat Micro, 320 TL'lik bir fiyat etiketine sahip. Cihaz fiyatıyla ne kadar pahalı gibi görünse de bu kalitede olan ürünlerle kıyaslandığında çok fark yaratmıyor. JBL OnBeat Micro'nun ses kalitesinden biz memnun kaldık. Eğer bir iPhone 5 Dock istasyonuna ihtiyacınız varsa yakından inceleyebilirsiniz.

Kimler Almalı

iPhone 5 sahibi olanlar tarafından satın alınabilecek olan JBL OnBeat Micro, yüksek ses kalitesi arayanların beklentilerini karşılıyor.

Alternatifleri

Eğer iPhone 5'iniz yoksa elbette sizin için de seçenekler bulunuyor. iPhone 4 veya cep telefonları ile uyumlu olan çalışan Dock istasyonlarına göz atabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli JBL OnBeat Micro
Ürün Markası JBL
CHIP Online Notu
92
Hoparlör Sayısı 2
Ses Çıkış Gücü 2 x 2 watt
Pil AAA (4 adet)
Pil Ömrü 5 saat
Bağlantılar USB, 3.5 mm
Okuyucu Yorumları