Anında paylaşın

Tek bir tuş ile fotoğraf ve videolarınızı e-posta yoluyla hızlı ve sorunsuz bir biçimde paylaşmanızı sağlıyor.

Kodak EasyShare M531 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Şık tasarımı ve gelişmiş paylaşım özelliğiyle dikkat çeken EasyShare M531, paylaşmayı oldukça kolay hale getiren bir ürün. Kodak tek bir tuş ile Facebook, Youtube, Kodak Gallery ve Flickr gibi sitelerde fotoğraf ve videolarınızı e-posta yoluyla hızlı ve sorunsuz bir biçimde paylaşmanızı sağlıyor.
2,7 inç LCD ekrana sahip olan EasyShare M531 ile 4440 × 3247 çözünürlükte HD biçiminde çarpıcı fotoğraflar çekip görüntüleyebilirsiniz. Geniş açıda 35 mm'lik fokal uzunluk sağlayan lensi,108 mm'ye kadar uzanarak, 3x optik zoom kalitesiyle hedefinize daha çok yakınlaşmanıza imkân tanıyor. Yine üründe yer alan farklı çekim modlarıyla kaliteli ve kolay bir çekim yapmak mümkün. Akıllı çekim modu ise çeşitli koşullar altında kaliteli görüntü elde etmek için ortamı analiz ederek en iyi sonucu almanızı sağlıyor. Scn modu ise gece manzarası, kar gibi çekim seçenekleri sunuyor. Yüz tanıma özelliği de bulunan EasyShare M531 ile çektiğiniz herhangi bir resmi kişilerin etiketleri, yıldız, tarih veya saat damgaları ile bulmanız mümkün. Son olarak kırmızı ve siyah gibi farklı renklerde dinebileceğiniz ürünün PC ile kolayca senkronize olduğunu da belirtelim.

Özetle

Kırmızı göz, kırışıklık ve lekeleri çıkarma gibi özelliklerle fotoğraflarınız üzerinde anında kontrol sunan EasyShare, giriş seviyesi için ideal.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Kodak EasyShare M531
Ürün Markası Kodak
CHIP Online Notu
68
Algılayıcı 14.5 MP, 3X Optik yakınlaştırma
Ekran 2.7", 6.9 cm
Çözünürlük 4440 × 3247 16:9
Bellek 32 MB Dâhili hafıza, SDHC yuva
Pil Li-Ion şarj edilebilir
Boyutlar ve ağırlık 130 g
Okuyucu Yorumları