Kağıt tasarrufu sağlamasıyla bütçe dostu.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra kişisel kullanımlar için de ideal.

Kyocera ECOSYS FS-1040 İnceleme
CHIP Online Notu 75
  • Baskı kalitesi
  • Sessiz mod
  • Kağıt tasarrufu
  • Ağ desteği yok

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yazıcılardan en büyük beklentileri arasında elbette kağıt tasarrufu geliyor. Kağıt tasarrufu sağlamasıyla birlikte bütçe dostu olan yazıcıları tercih eden küçük ve orta ölçekli işletmeler ile kişisel kullanımlar için geliştirilen Kyocera ECOSYS FS-1040 da, bütçe dostu yazıcılardan biri olarak öne çıkıyor. Kompakt bir lazer yazıcı olan Kyocera ECOSYS FS-1040'ın, sunduğu özelliklerle giriş seviyesi yazıcılar arasında kendine iyi bir yer bulduğunu söyleyebiliriz. Masaüstü tipindeki tasarımıyla biraz büyük dursa da, üzerine düşen işi iyi bir şekilde yerine getirerek işletmelerin ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabilen cihaz, kolaylıkla kuruluyor ve USB 2.0 ile bilgisayarınıza bağlanarak hazır hale geliyor. Kağıt tepsisini takıp içine kağıtları yerleştirmek, beraberinde getirdiği toneri haznesine takmak ve cihazı çalışır hale getirmeniz ancak 1 – 2 dakikayı buluyor.

Dakikada 20 A4 yazdırabilen Kyocera ECOSYS FS-1040, normal kullanımla 100.000 adet sayfa sözü veriyor. 250'nin üzerinde kağıt kapasitesi sunan ve kağıtları özel korumalı bir haznede bulunduran Kyocera ECOSYS FS-1040'ın dpi değeri ise 1200. Lazer baskı teknolojisiyle birlikte ortaya iyi sonuçlar çıkartabilen yazıcı, üzerinde bulundurduğu "Sessiz mod" tuşuyla da alternatif kullanım imkanı sunuyor. Özellikle küçük ofisler tarafından tercih edilecek olan sessiz mod, enerji verimi sunmasının yanı sıra yazıcının çalışırken daha sessiz olmasını sağlıyor. Ayrıca Kyocera ECOSYS FS-1040, tek bir toner ile 2.500 sayfaya kadar baskı imkanı da veriyor.

Özetle

Giriş seviyesi kullanıcıların beklentilerini rahatlıkla karşılayabilen Kyocera ECOSYS FS-1040, kağıt tasarrufu sağlayarak bütçeye katkıda bulunmasıyla da küçük ve orta işletmeleri hedef alıyor.

Alternatifleri

Daha büyük çalışma grupları için Kyocera'nın pek çok ürünü bulunuyor. Giriş seviye üstü yazıcı ihtiyacı için modellere göz atabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Kyocera ECOSYS FS-1040
Ürün Markası Kyocera
CHIP Online Notu
75
Teknoloji Siyah & Beyaz yazıcı
Baskı Teknolojisi Lazer
Çözünürlük 1200 dpi
Kağıt Kapasitesi 250 sayfa
Baskı Hızı 20 sayfa / dak (A4)
Bağlantılar USB 2.0
Okuyucu Yorumları