Akıllı televizyon ve tablet kullanıcılarına.

Touchpad'in dahil edildiği tasarımı sayesinde özellikle salonda büyük kullanım rahatlığı sağlıyor.

Logitech Touch Keyboard K400r İnceleme
CHIP Online Notu 95
  • Touchpad avantajı
  • Rahat ve sessiz
  • Bluetooth da olabilirdi.

Yüksek kalitedeki aksesuarlarıyla yakından tanıdığımız Logitech, Wireless Touch Keyboard K400r adlı yeni klavyesinde kullanıcıları fare kullanma derdinden kurtarıyor. Klavye, gün içinde bir fareye fazla ihtiyaç duymayan ve masasının üzerini derli toplu tutmak isteyen kullanıcılara ek olarak, evindeki salonundaki televizyona bir bilgisayar bağlamış olanlar için de kullanım alanı kapsamında. Son dönemlerin en popüler ürünlerinden biri olan akıllı televizyonlar ve tabletler de kullanım alanına giriyor. Bildiğiniz gibi akıllı televizyonların büyük çoğunluğu klavye bağlantısına da destek veriyor ve klavyeyle yazı yazmak kumandayla uğraşmaktan çok daha hızlı ve kolay.

Logitech Wireless Touch Keyboard K400r enerji ihtiyacını iki adet AA pille karşılıyor. Logitech'in son derece küçük boyutlarda olan Unifying alıcısı kullanılarak 2,4 GHz frekansında iletişim sağlanıyor. Kutuya dâhil edilenlerin arasında Unifying alıcının bir USB bellek boyutuna çıkabilmesini sağlayan bir adaptör de var. Böylece dar bölgelere alıcının takılması kolaylaşıyor. Dikkat çekici detaylardan bir diğeri de alıcının isteğe bağlı olarak pil kapağının altındaki özel bir bölgede saklanabilmesi. İletişim 10 metre alan içisinde sorunsuzca gerçekleşebiliyor.

Malzeme kalitesi çok fazla yüksek olmasa da sıradan sayılamaz. Multimedya tuşlarına yer verilmemiş olsa da, herkesin ihtiyaç duyacağı kısayollar ihmal edilmemiş. Touchpad için sağ taraf seçilmiş durumda. 9 cm ölçüdeki hareket yüzeyi fazlasıyla yeterli. Farenin sol ve sağ tıklama işlevine denk gelen tuşlar rahat kullanılıyor. Öte yandan, klavyenin sol üst köşesine de fare sol tıklaması işlevi gören bir kısayol tuşu yerleştirilmiş durumda. Logitech Wireless Touch Keyboard K400r kısıtlı bir kitleye hitap etse de tercih edilebilecek en iyi seçenekler arasında.

Özetle

Akıllı televizyon kullananlar, tabletinde klavye ve fare ikilisine gerek duyanlar için Logitech Wireless Touch Keyboard ideal bir ürün. Touchpad'i sayesinde fareyi ortadan kaldırması fark yaratan yönlerin başında geliyor.

Alternatifleri

Benzer ve daha uygun fiyatlı rakipler karşısında Logitech'in hem malzeme kalitesi, hem de teknolojisiyle avantajlı durumda olduğunu sanıyoruz ki belirtmeye hiç gerek yok.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech Touch Keyboard K400r
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
95
Bağlantı 2.4 GHz RF
Dil Türkçe
Multimedya Tuş 3 adet
İletişim 10 metre
Okuyucu Yorumları