Mixcder E9 İnceleme

Hiç böylesi bir performans ummamıştık doğrusu: İşte Mixcder E9 incelemesi!

Mixcder E9 İnceleme
CHIP Online Notu 92
  • Çok uzun batarya ömrü
  • Rahat kullanım
  • Oldukça hafif
  • Başarılı müzik performansı
  • ANC kapalıyken müzik performansı da düşüyor
  • Ülkemizde fiyat avantajını kaybediyor

Pek çok kullanıcı gündelik hayatta hareket halindeyken kulak üstü kulaklıkları çok tercih etmiyor. Bunun yerine müzik dinleyeceklerinde tercihleri daha çok kulak içi modeller oluyor. Diğer taraftan ise bazen öyle modeller rafa çıkıyor ki, bu tür kulak üstü kulaklıkları sevmeyenlerin senelerdir süregelen alışkanlıklarını değiştirecek türde olabiliyorlar. Bir süredir merakla beklediğimiz ve bizim de beklentimizi şaşkınlıkla her açıdan aşmayı başaran Mixcder E9 da böylesi bir ürün.

Son derece kaliteli bir kutu içeriğine sahip olan Mixcder E9, sadece 255 gram ağırlığında. Kutuda bir taşıma çantasından tutun da uçaklarda kullanmanız için gerekli aparata kadar her şey var. Oldukça başarılı bir malzeme ve işçilik kalitesine sahip olan E9, kulağınızın tamamını kaplayan 40 mm sürücülere sahip. Deri kaplama kulak yastıkları oldukça rahat ve uzun kullanımlarda bile kulağınızı yormuyor, buna ürünün hafifliği de eklenince genel konforun oldukça üst düzey olduğunu kabul etmek zorundayız. Kulaklık üstündeki kontroller hayli sade, sol tarafta microUSB şarj girişi, on/off tuşu ve ses açma kapama düşmeleri yer alıyor, solda ise ANC tuşu var.

E9'un en önemli özelliklerinden birisi elbette ANC (aktif ses kesme) özelliği. ANC devreye girdiğinde dinlediğiniz müziğin tokluğu arttığı gibi çevrenizle iletişiminiz de kesiliyor. Her ne kadar ses olağan dışı yüksek olduğunda dışarıya bir miktar ses kaçırsa da dış seslerin çok büyük bir oranda süzüldüğünü söylemem gerek. Ayrıca Bluetooth bağlantısı son derece problemsiz olarak kuruluyor ve entegre mikrofon üzerinden de gayet kaliteli bir görüşme yapabiliyorsunuz.

Mixcder E9'un ANC kapalıyken ses performansı ne kadar vasatsa, açıldığında sunduğu soundstage de bir o kadar başarılı. Ürünün sunduğu konfor ve başarılı ses kalitesi birleştiğinde yolculuk keyfini de katlıyor. Ayrıca ürünün pil ömrü olağanüstü. ANC açıkken 24 saat, ANC kapalıyken 30 saat aralıksız olarak kullanılabilen ürün kabloyla kullanıldığında 70 saat ve üzerinde aralıksız müzik keyfi sunuyor.

Özetle

Mixcder E9'un yurt dışı fiyatı 70$ civarında ancak ülkemize geldiğinde bir anda 900 TL'ye yükseliyor. Yine de sunduğu performansı ve ürünün kalitesini göz önüne alırsak rahatlıkla tavsiye edebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Mixcder E9
Ürün Markası Mixcder
CHIP Online Notu
92
Okuyucu Yorumları