Taşınabilir DVD keyfi

Mustek’in bu ürünü DVD keyfini taşınabilir kılmak üzere tasarlanmış. Bir dizüstü bilgisayarın dörtte üçü boyutundaki bu cihaz, 7 inçlik aktif matris LCD ekrana sahip ve ayrıca üzerinde hoparlör de mevcut.

Mustek PL-207 DVD Player İnceleme
CHIP Online Notu 69

Günümüzde, evlerde seyredebileceğiniz en kaliteli görüntü formatı DVD. Ev sinema sistemleri, bilgisayar ses sistemleri artık hep bu formata göre düzenleniyor ve üretiliyor. Tüm gelişmeler aynı zamanda hem yazılımlarda, hem ev sinemasında, hem de cihazlarda kendisini gösterebiliyor.Mustek’in ürünü ise DVD keyfini taşınabilir kılmak üzere tasarlanmış. Bir dizüstü bilgisayarın dörtte üçü boyutundaki bu cihaz, 7 inçlik aktif matris LCD ekrana sahip. Ayrıca üzerinde hoparlör de mevcut. DVD dışında, Kodak Picture CD uyumlu ürün fotoğraf CD’lerini de ekrana görüntüleyebiliyor.CD, CD-R, CDRW ve MP3 CD’lerini de okuyabilmesi Mustek’i tam bir multimedya canavarı haline getiriyor. Üzerinde ses ve video giriş/çıkışları bulunan ürün, 5.1 destekleyen ses çıkışıyla ev sineması sistemlerine ya da video girişleri kameranızı cihaza bağlamanıza olanak veriyor. Kredi kartı ebatlarındaki kumanda ile görüntü ayarlarını kontrol edebilmek mümkün.

Özetle

Tatile giderken DVD keyfinizi evde bırakmayın. Şarjlı bataryası uzun süre dayanıyor, ancak bazı DVD’leri okumakta problem yaşayabiliyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Mustek PL-207 DVD Player
Ürün Markası Mustek
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları