Kendi küçük, kapasitesi büyük

Netbook'unuz küçük, bu durumda USB belleğiniz de küçük olmalı, değil mi? Verbatim Netbook USB Sürücü 8GB tam da böyle düşünenler için üretilmiş!

Netbook'lar için mini USB sürücü İnceleme
CHIP Online Notu 51
  • Küçük boyut, yüksek kapasite
  • Readyboost için kullanıldığında "tak ve unut"
  • Veri şifreleme
  • Küçük olduğundan kaybolma riski

Eğer bir Netbook kullanıcısı iseniz, veri depolama için kullandığınız USB sürücünün netbook'unuzdan büyük olmasını istemezsiniz, değil mi? Zaten taşınabilirliğin ön planda olduğu ortamlarda kullanılan netbook'lar sınırlı USB çıkışlarını bir de kocaman USB sürücülerle örtünce pek de güzel bir görünüm arz etmiyorlar. Verbatim bu soruna çok yaratıcı bir yaklaşım getirmiş. Kablosuz farelerde kullanılan mini USB vericinin boyutlarıyla bire bir aynı bu USB sürücü hem son derece hafif hem de dev gibi bir kapasiteye sahip, tam 8 GB.

Bir bölümünü veri depolama, bir bölümünü de (eğer işletim sisteminiz izin veriyorsa) Readyboost gibi teknolojileri kullanarak sistem performansını artırmak için kullanabileceğiniz Verbatim Netbook USB Sürücü 8GB resminden de görülebileceği gibi son derece küçük .yüksek kapasite ve küçük boyut avantajına ek olarak USB sürücü içerisinde bir dizi içerik yüklenmiş olarak geliyor. Bu sayede hem Netbook'unuzun sınırlı veri depolama kapasitesini artırabiliyor hem de ek yazılımlara sahip olabiliyorsunuz. İçinde bulunan şifre koruma yazılımı yardımıyla USB sürücünün içerisindeki verileri şifreleyebiliyorsunuz. Bu sayede hassas bilgilerinizi bu sürücüye kaydedip meraklı gözlerden uzak tutabiliyor, USB sürücü çalınsa bile sadece şifreyi bilen kişinin bu verilere ulaşabilmesini garanti altına almış oluyorsunuz.

Verbatim bu sürücüye 2 yıllık garanti veriyor. Hem USB 2.0 hem de USB 1.1 bağlantı noktalarına bağlanabilen Verbatim Netbook USB Sürücü 8GB Windows 2000/XP/Vista/7, Mac OS 9 ya da üzeri ve Linux 2.4.0 ya da üzeri işletim sistemleri ile uyumlu.

Sonuç Netbook'unuzun kapasitesini artırmak, Netbook ve Notebook'unuzun performansını Readyboost kullanarak bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız ve bunun için de bilgisayarın yanından sarkan kocaman bir USB sürücü istemiyorsanız, "tak ve unut" sistemi ile çalışan bu minik USB sürücüye mutlaka göz atmalısınız.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Netbook'lar için mini USB sürücü
Ürün Markası Verbatim
CHIP Online Notu
51
Boyut USB Mini
Kapasite 8 GB
Fiyat 29 TL + KDV
Okuyucu Yorumları