Nintendo 2DS'yi test ettik!

Belki de dünyanın en garip tasarımlı oyun konsolu olan Nintendo 2DS'yi test ettik!

Nintendo 2DS İnceleme
CHIP Online Notu 70
  • Ekonomik ve dayanıklı
  • Çocuklar için mükemmel
  • 3DS'teki tüm oyunları destekliyor
  • Mono hoparlör
  • 3D kamera anlamsız

Nintendo 2DS, 3DS'nin en büyük özellikleri olan 3D fonksiyonundan ve menteşeli dizayndan vazgeçerek, acaba ne yapmaya çalışıyor? Nintendo'nun bu davranışı, insanlar tarafından büyük şaşkınlıkla karşılandı.

3D'nin bir işe yaramadığından dolayı mı böyle bir karara varıldı? Görünüşe bakılırsa durum biraz farklı. Nintendo genelde daha küçük oyuncu kitlesi için hesaplı ve "zararsız" bir oyun tecrübesi sunmaya çalışıyor. Firmanın 3D özelliğini kaldırmış olması, bizce direk olarak bu amaca hizmet ediyor.

3DS'deki 3D özelliği, 7 yaşın altındaki çocukların gelişim aşamasında olan gözleri için sakıncalı bulunuyor. Diğer bir taraftan, 3D özelliği umurunda bile olmayanlar için, 3D özelliği tamamen kapatılabiliyor.

Söze Nintendo 2DS tasarımından ve özelliklerinden başlayalım... Devam etmek için tıklayın.

Özetle

Şimdiye kadar gördüğümüz en iyi konsol olmayabilir. Ama sağlam yapısı, daha uygun fiyatı ve 3D özelliğinin olmaması sayesinde göze zarar verme olasılığının ortadan kalkması, 2DS'yi çocukların gözdesi olmaya aday yapıyor.

Kimler Almalı

2DS'in çocukların gözdesi olacağı açık. 3D özelliğinin olmaması sayesinde göze zarar verme olasılığının ortadan kalkması, 2DS'yi çocukların gözdesi olmaya aday yapıyor.

Alternatifleri

2DS'e alternatif olarak elbette 3D oyunlar için Nintendo 3DS'i önerebiliriz. 3DS sahipleri de dahil kalan herkes için 2DS'in bizce pek bir anlamı yok. Zaten bunu Nintendo da biliyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Nintendo 2DS
Ürün Markası Nintendo
CHIP Online Notu
70
Ekran Teknolojisi LCD
Ana Ekran 3.53 inç
İkinci Ekran 3.02 inç
Hafıza 4 GB
Pil Ömrü 9 saate kadar
Boyutlar 127 x 144 x 20.2 mm
Ağırlık 260 gr.
Okuyucu Yorumları