Yeni Easy Recovery Eskiyi Aratıyor

Ontrack firmasının Easy Recovery yazılımı 1999 yılından beri ev kullanıcılarının veri kurtarma problemlerini çözmelerine<br>yardımcı olmaya çalışıyor.

OnTrack EasyRecovery 6 İnceleme
CHIP Online Notu 84

En son sürümün yaptığı da farklı değil. Bunun için Easy Recovery ilk etapta sürücüleri tarayarak bulduğu bölümlerin bir listesini çıkartıyor.Daha sonra istediğiniz bölümü seçerek bulunan dosyaların listelenmesini sağlayabiliyor.Ancak ne yazık ki teoride doğru olan şey pratikte gerçekleşmiyor ve örneğin Windows ME gibi bir sistem altında yazılım her seferinde sabitdisk bölümlerini doğru bulamayabiliyor. Diğer taraftan Easy Recovery ile yaratılmış acil durum disketi de sistemi kilitleyebiliyor. Windows XP işletim sistemine sahip bir başka bilgisayarda ise, sabitdisk bölümleri doğru olarak bulunmasına rağmen Easy Recovery silinen ufak bir metin dosyasını bulmakta bile sorunlar yaşıyor.Üstelik çeşitli formatlarda yaratılan ve silinen dosyaların da herhangi birinin izine rastlamak mümkün olmuyor.

Özetle

Easy Recovery online olarak siteden satın alındığında 70£’a kadar iniyor. Ancak bu yazılımı tavsiye edebilmemiz için, çok da yeterli değil.Verilerimizi kurtaramayacaksa, bir çözüm değil.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli OnTrack EasyRecovery 6
Ürün Markası Ontrack
CHIP Online Notu
84
Okuyucu Yorumları