Eksiksiz ve ekonomik resim düzenleme yazılımı

Jasc, en ekonomik resim düzenleme yazılımlarından biri olan Paint Shop Pro’nun 8.0 sürümünü piyasaya sürerek ürünü bir adım daha ileri taşıyor.

PAINT SHOP PRO 8.0 İnceleme
CHIP Online Notu 76

Yeni sürümde elden geçirilmiş ve kullanımı kolaylaştırılmış arabirimin yanı sıra yeni eklenen özellikler, ürünü Adobe Photoshop 7.0’la daha rahat rekabet edebilecek bir hale getirmiş. Scriptdüzenleyici, JPEG 2000 desteği ve gelişmiş çok katmanlı resim araçlarına ek olarak, bu sürümde tek tuşla fotoğraf tamiri ve kırmızı göz hatası giderme aracı ile şablon tabanlı baskı özelliği de yer alıyor. Paint Shop Pro, sorunlu resimleri düzeltme konusunda gerçekten zirveye çıkıyor. Düşük bütçeli dijital kameralar ile çekilen fotoğraflarda oluşan balık gözü ve benzeri bozulmaları düzeltmek için farenin tek tıklaması ile çalışan birçok filtre sunan yazılımın diğer bir başarılı özelliği ise arkaplan silgisi. Bu şekilde gökyüzü ve benzeri tek renkli düzlemler kolaylıkla silinebiliyor.

Özetle

Paint Shop Pro 8.0, birçok çekici özelliği bir arada sunuyor. Üstelik kullanımı kolay ve fiyatı da uygun. İsterseniz tek başına, isterseniz de var olan resim düzenleme yazılımınıza ek olarak kullanabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli PAINT SHOP PRO 8.0
Ürün Markası Paint
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları