Paint Shop Pro X

Photoshop'ta olmayan özellikleri ve herkese hitap eden kolay kullanımıyla Paint Shop'un yeni sürümü X'te, Corel, özelikle, dijital kamera kullanıcıları için çok daha kullanıcı dostu bir arayüz tercih etmiş.

Paint Shop Pro X İnceleme
CHIP Online Notu 81

Piyasaya sürüldüğü ilk günden beri Paint Shop Pro, zengin özellikleri ve Adobe Photoshop'un çok altındaki bir fiyatıyla kullanıcıların beğenisini topladı. Photoshop'ta olmayan özellikleri ve herkese hitap eden kolay kullanımıyla Paint Shop'un yeni sürümü X'te, Corel, özelikle, dijital kamera kullanıcıları için çok daha kullanıcı dostu bir arayüz tercih etmiş. Korunan eski araçların yanına birkaç yeni araç da eklenmiş. Yine de Corel X'deki en büyük değişiklik, kullanıcı dostu ve görev bazlı arayüz. Corel X, Photo Album 6.0 adlı fotoğraf albümüyle birlikte geliyor. Bunun yanında ham dijital fotoğraf makinelerinden aktarılan görüntüleri dönüştürmek için Pixmatec Raw Shooter Essentials bulunuyor. ‹ki saatlik eğitim videosu da içeren Corel Paint Shop Pro X, her zamanki gibi, verilen her kuruşu hak ediyor. Photoshop'tan çok daha basit kullanımıyla zengin bir ilüstrasyon programına ucuza sahip olabilirsiniz. Dijital kamerası olan herkese hitap eden Corel X'le dijital fotoğraflarınızı organize edebilir, üzerlerinde sınırsız değişiklik yapabilir ve internet üzerinden sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Özetle

Corel Paint Shop Pro X tüm seviyedeki dijital fotoğrafçılar için iyi bir yatırım ve Adobe Photoshop'a bir servet dökmek istemeyen kullanıcılar için en ideal seçenek.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Paint Shop Pro X
Ürün Markası Paint
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları