Mükemmel makro ve yüksek zum

5 Megapiksel çözünürlükte fotoğraf çekebilen Pentax Optio 550, süper makro modu sayesinde 2cm'den çekim yapabilmenize olanak sağlıyor.

PENTAX OPTIO 550 İnceleme
CHIP Online Notu 76

Örneğin doğa aşığı biriyseniz bu makineyle çekeceğiniz çiçek-böcek resimlerinin oldukça hoşunuza gideceğini söyleyebiliriz. İşin ilginç yanı, makro çekimlerdeki başarısı bir yana Optio 550, 5x optik zum'a da sahip. 5x zum kuşkusuz bu sınıftaki (ve bu boyutlardaki) bir makine için oldukça önemli bir özellik.Genel hatlarıyla tıpkı diğer Optio serisi ürünler gibi ergonomik ve kompakt bir tasarıma sahip olan ürünün şarj kiti içinde 3.7V 1800mAh Li-Ion pil bulunuyor. Özellikle dış çekimlerde oldukça hoşumuza giden sonuçlar veren Optio 550'nin gövdesinin alüminyum olması, mantıklı menü/tuş erişimleri ve neredeyse cebe sığabilecek boyutları, kullanım sırasında kolaylık sağlayan özellikler arasında.

Özetle

5x zum, 2cm süper makro ve manuel ayarlar gibi harika özelliklerle donatılmış olan bu 5 MegaPikselmakine, ayrıca satın alacağınız 128MB bir bellek kartıyla çok işinize yarayabilir.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli PENTAX OPTIO 550
Ürün Markası Pentax
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları