Hacker'lardan korunun

Microsoft Outlook ve Outlook Express’in yanı sıra ICQ ve Eudora için de şifreleme plug-ini içeriyor. Bu şekilde erişilmesi en kolay şey olan e-mail ve sohbet sırasında yazılan yazıların da başarıyla korunması mümkün oluyor.

PGP Personal Security 7 İnceleme
CHIP Online Notu 82

Tabi ki mesajı attığınız kimsenin bunu okuyabilmesi için aynı programın karşı tarafta da yüklü olması gerekiyor. Eğer yoksa bu durumda program bir başka çözüm daha sunarak kendiliğinden açılabilir mesajlar da hazırlanabiliyor. Bunların karşı taraf tarafından açılması için ise sadece özel bir kod girilmesi yeterli oluyor. PGP paketi aynı zamanda bir firewall da sunuyor. İstenmeyen bağlantıları engelleyen bu ek böylelikle hacker saldırılarını da engelliyor. Program şifrelenmiş özel bir sanal disk de oluşturabiliyor. Böylelikle bir sürücü ismine de sahip olan sürücüye attığınız her dosya şifreleniyor.

Özetle

Mükemmel bir koruma elde etmek mümkün olmasa da program buna oldukça yaklaşıyor. Çok başarılı hacker’ları bile zorlayacak koruma sağlayan program ile gerekli her yerde bilgilerinizi kolaylıkla yabancı gözlerden koruyabiliyorsunuz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli PGP Personal Security 7
Ürün Markası Pgp
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları