Fotoğraf sorunlarına son!

Dijital fotoğraflarınız üzerinde hızlı ve etkili bir biçimde düzeltmeler yapabileceğiniz bu yazılım, eski ve solmuş fotoğrafların renk ve kontrast problemlerinin düzeltebiliyor.

Pictographics iCorrect 4.0 İnceleme
CHIP Online Notu 76

iCorrect; nötr, gökyüzü, deri ve yaprak gibi referans renklerden birini seçip, fotoğrafınızdaki ilgili bölgelere tıklayarak işleme başlıyorsunuz. Yazılım, doğru bir şekilde düzeltme yapabilmek için monitörünüzün parlaklık ve kontrast ayarlarını düzeltmeniz için size kullanışlı bir ayar penceresi de sunuyor. Renk ve diğer konularda herhangi bir uzmanlık gerektirmeyen yazılımda bir önceki sürüme ek olarak Windows XP için özel olarak tasarlanmış olan iCorrect, kullanıcıya daha hassas bir parlaklık ve kontrast ayarı da sunuyor. Ayrıca artık 24 bit ve 48 bit resim dosyaları da işlenebiliyor. Daha hızlı erişim için sağ tuş menüsüne de eklenen yazılım, sürükle bırak desteği de sunuyor. Windows XP Imaging için LZW TIFF dosya desteğinesahip olması ise yazılımın diğer artısını oluşturuyor.

Özetle

Dijital kamera sahiplerine tavsiye edebileceğimiz mükemmel bir yazılım. Size zaman kazandıracak yüksek kalitede sonuçlar veren bu düşük fiyatlı yazılımı mutlaka denemeniz gerekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Pictographics iCorrect 4.0
Ürün Markası Pictographics
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları