Razer Thresher Ultimate İncelemesi

PlayStation 4 sahiplerinin tercih edebileceği üst seviye bir kulaklık seti.

Razer Thresher Ultimate İnceleme
CHIP Online Notu 87
  • Ses kalitesi
  • Uzun pil ömrü
  • Wireless performansı
  • Konforlu yapısı
  • Yüksek fiyat
  • Wireless Hub boyutları

Geçtiğimiz yıl Man O'War modeliyle bu sayfalara konuk olan Razer, bu defa PS4 için üretilmiş kablosuz bir 7.1 kulaklığı ile mercek altında.

PS4 söz konusu olduğunda kablolu kulaklıkların pek de işlevsel olmadığı malumunuz. Razer'ın Thresher Ultimate modeli de 12 metre mesafeye kadar gecikmesiz ve kayıpsız olarak 7.1 surround müziği iletebilen hayli üst seviye bir model.

Gözlükle rahatça kullanılabilen bu model, sesi tamamen engelleyen 50mm'lik monitörlere ve deri kulak yastıklarına sahip. Kablosuz bir model olmasına ve hayli büyük ebatlarına rağmen yeterince de hafif. Ses ve mikrofon ile ilgili ses düzeyi ayarlarına headsetler üzerinden kumanda edebiliyorsunuz ve uzun kullanımlarda da yorgunluk vermiyor. Bu konuda yapabileceğimiz tek eleştiri kafanıza göre ayarlama olanağının çok kısıtlı olması, bu yüzden herkes rahat edemeyebilir.

Thresher Ultimate'i bir kez şarj ettiğinizde uzun bir süre kullanabiliyorsunuz zira 16 saate kadar uzanan bir batarya ömrü söz konusu. Resmi olarak PS4 için sunulsa da PC desteğine de sahip olan üründe Man O'War modelinden farklı olarak bir Wireless adaptörü yerine, kocaman bir Wireless Hub'ı geliyor. İlk başta yadırgasak da herhangi bir USB'den güç aldığı sürece PC ve PS4 arasında tek tuşla geçiş yapma olanağı sağlamasıyla da hayli beğenimizi kazandı. Ayrıca kulaklığınızı üzerine yerleştirebileceğiniz askılık ve optik çıkış kabloları da paketten çıkan yan donanımlar arasında.

Piyasada 1190 TL civarına bulunabilen ürün hemen her konuda beklentileri fazlasıyla karşılıyor veya üstüne çıkıyor, bütçesi uygun olanları fazlasıyla memnun edecektir.

Özetle

Razer Thresher Ultimate, müthiş ses kalitesi, sağladığı uzun pil ömrü, yüksek wireless performansı ve rahat kulak yastıklarıyla, oyuncuların ilgiyle karşılayacağı bir kulaklık seti oluyor. 1190 TL fiyat etiketiyle bulunan kulaklık, yüksek fiyatıyla ise herkese uygun değil.

Kimler Almalı

PlayStation 4 sahiplerine hitap eden Razer Thresher Ultimate, uzun oyun seansları için rahat bir kulaklık arayanları memnun edecektir.

Alternatifleri

Razer Thresher Ultimate'e alterantif olarak Sony PlayStation 4 Platinum kablosuz kulaklığını da değerlendirebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Razer Thresher Ultimate
Ürün Markası Razer
CHIP Online Notu
87
Bağlantı Kablosuz
Tip Kulak üstü
Gürültü Önleme Var
Mikrofon Var
Renk Siyah
Okuyucu Yorumları