Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition İnceleme

Asus’un popüler nişan alma eğitim yazılımı Aim Lab ile iş birliği ile piyasaya sürdüğü Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition kablosuz oyun faresini inceledik.

Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition inceleme
CHIP Online Notu 95
Editörün Seçimi

Asus’un popüler nişan alma eğitim yazılımı Aim Lab ile iş birliği ile piyasaya sürdüğü Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition kablosuz oyun faresi rekabetçi online oyunlarda başarıyı yakalamak isteyen ciddi FPS oyuncularını hedefliyor.

Benzerlerine kıyasla 54 gramlık ağırlığıyla şaşırtıcı derecede hafif olan fare, delikli bir tasarımı tercih etmeyen ultra hafif bir oyun faresi isteyenleri tatmin edebilir. ROG Harpe Ace tüm yüzeyler için alt kısmında PTFE ayaklara sahip ve bir dizi yedek ayak da kutu içinde yer alıyor.

Farede ayrıca Asus’un daha derin, daha yüksek sesli ve daha ağır olan tescilli mekanik mikro anahtarları bulunuyor. Asus’un tescilli 2.4GHz SpeedNova kablosuz çözümü, şarj ve bağlantı için bir USB-C bağlantı noktası ve entegre Bluetooth bağlantısı ile birden fazla cihaza sahip olanlar için de büyük avantaj sunuyor. Kalbindeki yeni nesil 36.000 DPI optik sensör oyun oynamak için ideal bir performans sunuyor.

Asus ROG Harpe Ace'in pil ömrü de gayet tatmin edici seviyede. RGB ışıklandırmalarıyla donalı farenin bu ışıkları kapatıldığında yaklaşık 90 saatlik kullanım ömrü yakalanabiliyor. Yaklaşık 1 saat içinde hızlı şarj olabilmesi de bir avantaj. Ama biraz pahalı. Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition'ın fiyatı 3 bin 100 TL dolaylarında. O anlamda herkese uygun bir fare olmadığı aşikar.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus ROG Harpe Ace Aim Lab Edition
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
95
Bağlantı USB 2.0, Bluetooth 5.1, RF 2.4GHz
Sensör Rog Aimpoint, 36000dpi
Maks. Hız 6650IPS
Hızlanma 50G
Düğmeler ROG 70M Mechanical Switch, 5 adet
Pil Ömrü 90 saat (ışıksız), 79 saat RGB
Boyutlar 127.5 x 63.7 x 39.6mm
Ağırlık 54 gr.