Mobil şarj cihazı Sailing 3'ü inceliyoruz

Romoss'un şık ve kullanışlı mobil şarj cihazı olan Sailing 3'ü inceliyoruz.

CHIP Online Notu 90
  • Şık tasarım
  • Geniş batarya
  • Hızlı şarj özelliği
  • Çift bağlantı noktası
  • LED fener
  • Kutu içeriğinde adaptör yok

Son zamanlarda mobil şarj cihazları arasında özellikle tasarıma eğilen marka ve modeller görmeye başladık. Romoss tarafından sunulan Powerbank ürün ailesi de bu kapsamda karşımıza çıkıyor. Romoss tarafından incelememiz için tarafımıza ulaştırılan Sailing ürün ailesi, tam beş farklı kapasite seçeneğiyle alternatifler sunuyor. Sailing 1 neredeyse çakmak boyuyla en rahat taşınabilir modelken, Sailing 5 ise tam 13000 mAh'lik batarya kapasitesiyle tabiri caizse gerçek bir güç kaynağı rolü üstleniyor.

Biz bugün bu beş modelin en ortasında yer alan, her an yanınızda bulundurabileceğiniz ve acil durumlarda akıllı telefon veya tabletinizi birden fazla kez şarj edebileceğiniz model olan Sailing 3'ü inceleyeceğiz.

Hızlı şarj özelliği

Serinin diğer ürünlerinde de olduğu gibi Sailing 3 tasarımıyla oldukça şık görünüyor. Beyaz renkli tasarımıyla göze oldukça hoş gelen bir tasarım sahibi olan cihaz, geniş kapasitesine rağmen pek çok muadili gibi kalın bir gövdeye sahip değil. Bu yönüyle cihazı oldukça beğendiğimizi hemen söyleyelim.

Tüm bağlantılarını bir ucunda toplamış olan Sailing 3, burada iki farklı USB çıkışına yer veriyor. Böylece aynı anda iki farklı cihazı şarj edebilmek mümkün. Öte yandan bu USB noktalarından birinin hızlı şarj özelliğine sahip olduğunu da belirtelim. Böylece cep telefonu veya tabletinizi tıpkı prizdeki doluş hızıyla aynı sürede şarj etmek mümkün.

Bağlantı noktaları arasında bir de microUSB girişi bulunduran Sailing 3, Intelligent Charge özelliği ile aynı anda şarj olurken kendine bağlı cihazları da şarj edebiliyor. Ayrıca Sailing 3'ün yaklaşık 5 saat sürede tam kapasite şarj olabildiğini de söyleyelim. Kutu içeriğinde şarj için bir USB kablosu getiren Sailing 3, ayrıca bir adaptöre ise yer vermemiş.

Geniş kapasite

Sailing 3'ün kapasitesi tam 7800 mAh seviyesinde. Böylece yeni piyasaya sürülen amiral gemisi ceplerin kullandığı ortalama 3000 mAh'lik batarya seviyesini göz önünde bulundurursak, bu cepleri ikiden fazla kez şarj etmek bu cihazla mümkün. Hazır Sailing 3'ün batarya kapasitesinden bahsetmişken, Romoss'un ürünlerinde Samsung bataryalarını kullandığını da sözlerimize ekleyelim. Bu sayede kullanıma bağlı olarak performans kaybı yaşamayan batarya, kullanılmadığı durumlarda ise otomatik olarak kendini koruma altına alarak bekleme moduna geçiyor ve güç kaybını engelliyor.

Sailing 3'ün dikkat çeken diğer bir noktası ise üzerinde LED flaşa yer veriyor olması. Piyasada pek çok mobil şarj cihazı gibi Sailing 3'de de bir LED flaş görmek açıkçası sevindirici. Ayrıca tıpkı Sailing 3 gibi Romoss'un ailenin diğer modelleri için de 2 yıl garanti sunması kullanıcılar için iyi haber.

Özetle

Geniş kapasite, performans ve şık tasarımı aynı gövdede birleştiren Sailing 3'ü gayet beğendik. Şık ve kullanışlı bir mobil şarj cihazı arayanlar Sailing 3'ü tercih edebilirler.

Romoss Sailing 3'ün fiyatı ise 89 TL.

Kimler Almalı

Şık ve kullanışlı bir mobil şarj cihazı arayanlar Sailing 3'ü tercih edebilirler.

Alternatifleri

Romoss Sailing 3'e alternatif olarak daha üst veya daha alt kapasite seçeneklerine sahip diğer Sailing ürünlerini tavsiye edebiliriz. Aile içinde 13000 mAh kapasitesine değin seçenek bulunuyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Romoss Sailing 3
Ürün Markası Romoss
CHIP Online Notu
90
Giriş DC 5V 2.1A
Çıkış DC 5V 1A/2.1A
Kapasite 7800 mAh
Şarj Süresi 5 saat
Bağlantılar microUSB, USB (2 adet)
Boyutlar 101 x 61 x 21 mm
Ağırlık 193 gr.
Okuyucu Yorumları