Samsung Galaxy S10+ LED Cover İnceleme

Samsung Galaxy S10+ için ilginç LED kapak geldi! Işıl ışıl yanan Galaxy S10+ LED Cover'ı inceledik!

Samsung Galaxy S10+ LED Cover İnceleme
CHIP Online Notu 89
  • Şık tasarım
  • LED aydınlatmalar
  • İdeal koruma
  • Kablosuz şarjı engellemiyor
  • Fiyatı yüksek

Samsung, yeni Galaxy S10 akıllı telefonlarını kısa bir süre önce tanıtmış ve hemen arkasından da satışa sunmuştu. Daha önce bunlardan Galaxy S10+ modelinin incelemesini gerçekleştirmiştik. Bu kez ise, Galaxy S10+ satın alanlar veya almayı düşünenler için faydalı olabilecek bir diğer ürüne yakından bakacağız: Galaxy S10+ için Samsung tarafından hazırlanan LED aydınlatmalı kılıfı bu incelememizde bizlerle.

Galaxy S10+, kuşkusuz ucuz bir akıllı telefon değil. Samsung'un şu an tepe modeli olan Galaxy S10+, 128 GB'lık varyantıyla 6000 TL fiyatlarda bulunabiliyor. 6 bin TL elbette az değil. Artık üst seviye akıllı telefonların fiyatları oldukça yükselmişken, telefonu bir kez satın aldıktan sonra en azından 2 yıl sorunsuzca kullanmak hakkınız. Bu noktada ona biraz da sizin iyi bakmanız gerekiyor. Özellikle ekran değişim ücretlerinin fiyatları da oldukça yüksekken, telefonu düşürüp ekranını kırmak veya kenarlarının çizilerek tasarımının mahvolmasını istemiyorsanız, o zaman bir kılıf satın almanız gerekiyor.

Samsung Galaxy S10+ LED Cover ise, sıradan alalade bir kılıf değil.

Işık Oyunları Oynuyor

Işık Oyunları Oynuyor

LED Cover, diğer koruma kılıflarıyla arasındaki en büyük farkı, LED arka aydınlatmalarıla yaratıyor. Telefonu yüzüstü çevirdiğinizde, LED kılıfta ışık gösterisi başlıyor. Yaklaşık bir dakika boyunca arka yüzeyde yıldız ışıklarıyla ambiyans aydınlatması sağlayan LED Cover, sadece bununla da kalmıyor.

Telefonunuza çağrı veya mesaj geldiğinde, pil ömrü düştüğünde veya alarm çalarken LED kapak üzerinde bilgilendirici simgeler ortaya çıkıyor, ayrıca arka kamerayla fotoğraf çekerken de yine kapak üzerinde LED'lerle geri sayım yapıldığını görüyorsunuz.

Ayrıca bunlara ilave olarak kılıfı LED simgelerle kişiselleştirmeniz de mümkün. LED simgeleri arasında gülümseme, kalp, evcil hayvan simgeleri ve daha birçoğunu bulabiliyorsunuz. Keyfinize göre dilediğinizi seçebilir ve siz telefonla konuşurken, telefonunuzun dışardan bakan gözlere hoş görünmesini böylece sağlayabilirsiniz. Elbette bu simgeler yine aynada selfie çekenler tarafında da bir akım başlatabilir.

Kılıfın bu özelliklerini kullanmak için herhangi ekstra bir şey yapmanıza gerek yok. Galaxy S10+'ı kılıfa taktığınız anda otomatik olarak kılıf telefona bağlanıyor ve aktif hale geliyor. Telefonun arama satırına LED kapak yazarak uygulamasına erişebilir ve buradan da kılıfın interaktif LED ışıklandırmalarıyla ilgili ayarları yapabilirsiniz.

Ekstra Koruma Kalkanı

Ekstra Koruma Kalkanı

Bu ışık oyunlarının yanında LED Cover elbette bir kılıf. Sert plastik malzemeden üretilen kılıf, telefonu düşme ve darbelere karşı koruyor. Üst kenar ve alt köşelerdeki yükseklikleriyle de telefonun yüzüstü yere düşdüğü durumlarda koruyucu olabilen kılıf, kolay erişim için ses, güç ve Bixby butonlarını açık bırakmış. Yine alt tarafta da Galaxy S10+'ın kulaklık girişi, USB-C portu ve hoparlör mazgalı alanları açık görünüyor. Ancak bu açıkta olan alanların zarar görme ihtimali, kenarlarında kılıfın yükseklikleri olması sebebiyle zor. Bu alanlara kasti darbeler olmadıkça zor görünüyor. Ha düşerken denk gelmesi durumunda ise, evet bir miktar risk taşıyor. Bu noktada ise, yine Samsung'un, telefonun tüm yanlarını kapatan farklı kılıf seçeneklerini de göz atabilirsiniz. Ancak elimizdeki bu model, hem telefonu korusun, hem de telefonu kalınlaştırmasın isteyenler için albenili bir kılıf oluyor. Bu noktada seçim elbette sizin.

Özetle

Sonuç olarak Galaxy S10+ LED Cover, telefonunu korumak için bir kılıf satın almak isteyen, ancak koruma katmanlarıyla telefonu adeta tanka döndüren tasarımlardan yılan kullanıcılar için ideal bir seçim olacaktır. Dahası, telefonu ışıl ışıl yansın isteyenlerin tercihi olacaktır daha çok.

Şık tasarımı, telefonu kalınlaştırmayan yapısı, yeterli koruma sağlaması ve LED aydınlatmalarla dikkat çekmesiyle gayet beğenilecek türden bir model. LED Cover'ın fiyatı ise 299 TL. Bu arada bu kılıfın elbette yalnızca Galaxy S10+ için değil, S10 ve S10e modelleri için bulunabildiğini de söyleyelim.

Kimler Almalı

Galaxy S10 akıllı telefonuna bir kılıf satın almak isteyen ancak şık tasarımlı ve LED aydınlatmalı bir model düşünenler Galaxy S10+ LED Cover'ı tercih edebilirler.

Alternatifleri

Samsung Galaxy S10+ LED Cover'a alternatif olarak deri malzemeli veya daha sert koruma sağlayan Samsung kılıf modellerine de göz atabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung Galaxy S10+ LED Cover
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
89
Okuyucu Yorumları