PowerGamer’lara Özel

Bilgisayarınızda uçak simülasyonu ve daha birçok tür de oyun oynarken klavye kullanmak zorunda kalıyor ve bunun sonucunda oynadığınız oyundan pek bir zevk alamıyorsunuzdur.

Sidewinder Force Feedback 2 İnceleme
CHIP Online Notu 69

Microsoft bu sorunun yeni nesil ürünlerle üstesinden gelmeyi başardı. 8 adet oyun tuşu ve hız ayarı yapabileceğiniz Throttle kolunun yanı sıra kendi aksi üzerinde sağlı ve sollu hareket yeteneğini sağlayan bir oyun koluna sahip joystick, yaklaşık 200 oyunla olan uyumluluğu sayesinde kullanıcıya birçok efekti hissettirebiliyor.Bunun nedeni bu ürünün aynı zamanda ilk olarak Microsoft ForceFeedback Whell ürünlerinden tanıdığımız ForceFeedback teknolojisini üzerinde barındırması. 25 MHz hızında çalışan 16 bit’lik işlemci, özellikle bu teknolojinin tam olarak kullanabilmesi için düşünülmüş olan bir özellik. Bu sayede oyunlardaki efektleri, patlamaları veya uçak simülasyonlardaki türbülans etkisini gerçeğinde olduğu gibi hissedebileceksiniz.

Özetle

Microsoft bu ürüne entegre ettiği ForceFeedback teknolojisi ile özellikle uçak simülasyon oyunlarında gerçeğe olabildiğince yakın hareketler yakalamış.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sidewinder Force Feedback 2
Ürün Markası Sidewinder
CHIP Online Notu
69
Okuyucu Yorumları