Steelie Car Mount ile yola çıktık.

Araç içi kitlere şık bir yaklaşım getiren Steelie Car Mount'u aracımıza takıp, yola çıktık.

Steelie Car Mount İnceleme
CHIP Online Notu 88
  • Güçlü manyetik yapı
  • Şık tasarım
  • Esnek kullanım imkanı
  • Magnet boyutu daha küçük olabilirdi

Geçtiğimiz günlerde Nite Ize Steelie ürünlerinin artık ülkemizde de satışa sunulduğu haberinin ardından ilk ürünlerinden biri inceleme masamıza konuk oldu bile. Araç sahiplerinin cep telefonlarını araçlarına konumlandırmalarında yardımcı bir kit olan Steelie Car Mount, oldukça şık tasarımının yanında gayet de işlevsel bir kullanım sunuyor.

Steelie Car Mount'un kutu içeriğinde bir adet metal top şeklinde bir aparat bulunuyor. Bu aparat yoluyla stant olarak kullanılabilen kit, ayrıca yine kutu içeriğinde bir magnet, temizleme bezi ve sticker da getiriyor. Peki, Steelie Car Mount nasıl kullanılıyor?

Araç içi rahat kullanım

Oldukça kolay bir kullanıma sahip olan Steelie Car Mount, elbette yalnızca cep telefonlarına özel geliştirilmemiş. Cep telefonunuzun yanı sıra tablet ve e-kitap gibi cihazları da araca sabitleyebilen yapısı sayesinde rahat ve esnek bir kullanım sunuyor. Öte yandan Steelie'nin yine araçlar için farklı ürünleri de bulunuyor. Bunları da yine inceleyebilirsiniz.

Yeniden Steelie Car Mount'a dönecek olursak, kitin kutu içeriğinde bir magnet ve bir metal top şeklinde bir aparat getirdiğini söylemiştik. İçerikteki bu metal top aparatını araçta cep telefonunuzu görmek istediğiniz yere konumlandırıyorsunuz. Arkasındaki yapıştırıcı malzeme sayesinde kolayca yapışan aparat, gayet sağlam yapıda. Magneti ise tahmin edebileceğiniz gibi telefonunuzun arkasına yapıştırıyorsunuz. Çift taraflı 3M yapışkan etiket ile bu da kolay bir işlem.

Bu işlemlerin sonunda artık kit kullanıma hazır. Artık cep telefonunu aparat üzerinde yerleştirebilirsiniz. Aparat ve magnetin kullandığı neodim mıknatıs sayesinde hareket halindeyken telefonunuzun düşmeyeceğinden emin olabilirsiniz. Güçlü bir manyetik özellik sunan kitin beğenmediğimiz tek kısmı, telefonunuzun üzerine yapıştıracağınız magnetin boyutu oldu; biraz daha küçük yapıda olabilirmiş.

Özetle

Steelie Car Mount iyi bir araç kiti. Güçlü manyetik yapısı sayesinde sağlam görünüyor. Araç içi kullanımlarımız sırasında da bunu kanıtladığını söyleyelim. Öte yandan cep telefonu üzerine konumlandırılan magnet biraz daha küçük yapıda olabilirmiş diye düşünüyoruz. Ancak bu da kullanıcı tercihi elbette. İyi bir araç kiti arayan kullanıcılar Steelie Car Mount'u tercih edebilirler.

Steelie Car Mount'un fiyatı ise 99 TL civarında.

Kimler Almalı

Araç içinde telefonunuzu sabitleyeceğiniz iyi bir araç içi tutucu bulamıyorsanız Steelie Car Mount'u tercih edebilirsiniz.

Alternatifleri

Steelie Car Mount'un yanı sıra daha önce yakından incelediğimiz Navking Mountr'u alternatif olarak tercih etmek isteyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Steelie Car Mount
Ürün Markası Steelie
CHIP Online Notu
88
Boyutlar 28 x 27 x 27 mm
Ağırlık 71 gr.
Okuyucu Yorumları