Tam anlamı ile Flash programına rakip olmasa da şık görünen Flash animasyonlar hazırlama işini oldukça kolaylaştıran ve hızlandıran SWiSH, Flash kullanıcılarının çoğunu çalacak gibi gözüküyor. Yeni sürümü olan 2.0’da Explode, Vortex, 3D Spin, Snake ve benzeri 150’nin üzerinde hazır efekt bulunuyor.

Swish v2.0 İnceleme
CHIP Online Notu 83

Program çizgiler çizmek, geometrik şekiller, Bezier eğriler, motion path’ler, sprite’lar ve rollover tuşlar hazırlamak için mükemmel araçlar sunuyor. Bu araçların kullanımı da oldukça basit. SWiSH v2.0 Flash tarafından kullanılan SWF dosya formatını kullanıyor ve dolayısıyla da %100 uyumlu. Programın kullanım klavuzu ise çok başarılı. Tüm sürümleri içinde en büyük güncelleme olarak nitelendirilebilecek 2.0 üzerinde yüzlerce yeni özellik yer alıyor.Kişiselleştirilebilir kullanıcı arabirimi ile kendinize en uygun çalışma alanını da yaratabiliyorsunuz. Birden fazla nesneyi seçip grupladıktan sonra program, grubu bozmadan grup içindeki nesnelerle tek tek çalışmaya da imkan tanıyor.

Özetle

Özellikle yeni Snake ve Repeat Frames efektleri oldukça dikkat çekiyor. SWiSH v2.0 gerçekten büyük değişim göstermiş ve yenilenmiş. Programla birlikte gelen yardım klavuzu çok başarılı ve tüm işleri kolaylaştırıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Swish v2.0
Ürün Markası Swish
CHIP Online Notu
83
Okuyucu Yorumları