Team Xtreem Micro SDXC 64GB ne kadar iyi?

TeamGroup'un yüksek performanslı microSD kartı ne kadar iyi?

Team Xtreem Micro SDXC 64GB İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • Garanti
  • Yüksek performans
  • Dayanıklılık
  • Yüksek fiyat

Her ne kadar boyutları oldukça küçük olsa da, her depolama ürününde olduğu gibi microSD kartlar da kullanım noktasında birbirinden daha iyi ve daha kötü olarak ayrılıyorlar. Kuşkusuz aradaki farkı da büyük oranda performans oluşturuyor. Onu takiben de dayanıklılık geliyor. Uzun ömürlü kullanımı beraberinde getiren etkenler arasında X-ray, mıknatıs ve su koruması gibi dayanıklılık faktörleri bulunuyor. Bunlar küçük detaylar olsa da, aslında bakıldığında önem arz eden unsurlar. O nedenle microSD kart satın alırken bu tip detayları atlamamak önemli. Peki, sözü nereye bağlayacağız? Kuşkusuz TeamGroup tarafından geliştirilen ve Akortek Bilişim tarafından bize ulaştırılan Team Xteem MicroSD karta...

Elimizdeki Team Xteem MicroSD kart, 64 GB kapasitesinde bir boyut sunuyor bizlere. Ayrıca kartın 128 GB kapasiteye sahip modeli de raflarda bulunuyor. İhtiyaç duyduğunuz kapasiteye göre farklı alternatifleri de yine Team ürünleri arasında bulmanız mümkün.

Team Xteem MicroSD kart, 10.Sınıf microSDXC kartlar arasında yer alıyor. Bu da demek oluyor ki performans noktasında size yüksek oranlar sunacak. Saniyede 250 MB okuma hızında çalışan Team Xteem MicroSD, ayrıca yazma performansıyla da saniyede 100 MB hızı sunuyor. Bu da 3D videoların yanı sıra Full HD, 2K ve 4K çözünürlüklü videolar için uygun bir performans.

Peki, bu microSD kartta ne kadar veri tutabiliyoruz? 64 GB kapasiteye 25.056 fotoğraf, 640 dakikalık video ve 16.000 şarkı sığdırabilen Team Xteem MicroSD kart, dayanıklı yapısıyla da göz dolduruyor.

Team Xteem MicroSD kartın elimizdeki modelini şu an piyasada 289 TL'ye bulunabiliyor. Evet, kart fiyatıyla biraz cep yakıyor. Ancak performansıyla şu an piyasanın ne iyileri arasında bulunduğunu da göz önünde bulundurmakta fayda var. O nedenle yüksek performanslı çalışan bir microSD kart arıyorsanız, Team Xteem MicroSD kartı tercih edebilirsiniz.

Özetle

Team Xteem MicroSD kart, yüksek performansıyla dikkat çekiyor. Elimizdeki modeliyle 64 GB kapasitesinde olan kart, ayrıca 128 GB'lık kapasiteli seçeneğiyle de bulunabiliyor. Hızlı performansıyla önem kazanan kartın fiyatı ise 289 TL.

Kimler Almalı

microSD kartta yüksek performans arayanlar Team Xteem MicroSD kartı rahatlıkla tercih edebilirler.

Alternatifleri

64 GB'lık Team Xteem MicroSD karta alternatif olarak Samsung 64GB MicroSD Evo Plus'ı da inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Team Xtreem Micro SDXC 64GB
Ürün Markası Team
CHIP Online Notu
90
Kapasite 64 GB
Okuma Hızı 250 Mb/s
Yazma Hızı 100 Mb/s
Garanti Ömür boyu
Boyutlar 11 x 15 x 1 mm
Ağırlık 1 gr.
Okuyucu Yorumları