24 Saat Koruma

Kişisel bir firewall aracı olan TermiNet, kullanıcıların bilgisayarlarını dışardan gelebilecek hacker saldırılarına karşı korumak üzere on-line etkileşimleri sürekli göz altında tutuyor.

Terminet Personal Firewall İnceleme
CHIP Online Notu 74

Default olarak stealth modda açılan program ilk etapta kullanıcıya sınırsız web, e-mail, chat ve benzeri on-line aktiviteler için hak tanıyor. İstenmeyen ve tehlikeli görülen erişim taleplerini ise engelliyor.Diğer bir mod olan closed modda ise gelen ve giden tüm internet trafiği tam olarak bloklanıyor. Bu durumda tabii ki kimse bilgisayarınıza giremiyor. Ancak herhangi bir on-line aktivite gerçekleştirmeniz de mümkün olmuyor. Tabii ki bu çok başarılı bir yöntem değil. Son yöntem olan open mod ise bunu tersine çeviriyor. Farklı kullanıcılar için farklı kurallar tanımlanmasına olanak tanıyan program, kısıtlamaları tarihe bağlı olarak da gerçekleştirebiliyor.Termi- Net’in ayarlarını devre dışı bırakıp belirli port’ların açık ya da kapalı olmasını elle değiştirmek de mümkün oluyor. Bu özellik gerçekten iyi ancak daha başarılı olabilirdi. Çünkü sistemdeki internet yazılımları tanınmadığından port ve protocol ayarlarını yapmak için zaman harcamak gerekebiliyor.

Özetle

Eğer internete bağlıyken sisteminize bağlanmalarından korkuyorsanız, TermiNet bu konuda size oldukça ekonomik bir yardım sunuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Terminet Personal Firewall
Ürün Markası Terminet
CHIP Online Notu
74
Okuyucu Yorumları