TP-Link 5-Portlu USB Şarj Cihazı İncelemesi

Aynı anda 5 cihazınızı şarj edebileceğiniz TP-Link 5-Portlu USB şarj cihazına yakından bakıyoruz.

TP-Link 5-Portlu USB Şarj Cihazı İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • Şık tasarım
  • Kolay erişim ve kullanım
  • Hızlı şarj portları

Şarj problemi hayatımızın bir gerçeği. Akıllı telefon, akıllı saat, tablet, Mouse, mp3 çalar ve ikinci bir cep telefonu derken şarj etmemiz gereken cihazlar çoğalıyor. Her birini şarj etmek zaten başlı başına bir problemken bir de her biri için priz arama derdi insanı ayrıca geriyor. Hepsini aynı anda şarj etmek içinse elbette çözümler var. Burada şarj istasyonları karşımıza çıkıyor. Tıpkı bugün elimizde olan, TP-Link'in UP525 kod adıyla sunduğu, 5 portlu USB şarj cihazı gibi.

TP-Link'in bu kategoride daha önce UH720 isimli şarj istasyonunu inceleme fırsatı bulmuştuk. Bu kez yeni özelliklerle ve yuvarlak hatlarla karşımıza yeni ürünüyle karşımıza çıkıyor TP-Link.

Şık yuvarlak tasarım

Şık yuvarlak tasarım

Daire biçiminde güzel bir tasarıma sahip olan cihaz, parlak piyano siyahı rengiyle kaplı. Üst yüzeyinde mavi çemberle çevrelenmiş TP-Link logosu dikkat çekerken, bağlantılar ise çevresinde yer alıyor. Burada bir tarafta güç girişi yalnız bırakılmışken, USB portları birbirine bitişik şekilde yan yana sıralanmış.

Cihazının kutusu içende güç kablosu yer alıyor. Ancak USB kablolarını sizin sorumluluğunuzda. Zaten ona bağlayacağınız tüm cihazların USB kabloları bulunuyordur. Onları kullanarak şarj edeceğiniz cihazları, kolayca TP-Link 5 portlu USB şarj cihazına bağlayabilirsiniz.

Madem kabloları yanımızda taşıyacağız, bu cihazın avantajı ne? Öncelikle ayrıca 5 fiş taşımanıza gerek yok. Öte yandan her bir cihazı takacağınız farklı priz aramanıza gerek yok. Eğer cihazlarınızı bilgisayarınızda şarj ediyorsanız, bu defa da birden fazla USB portunu işgal etmenize gerek yok. Bunlara ek olarak TP-Link'in bu cihazı hızlı şarj desteği de sunuyor.

Her cihaz için uygun

Her cihaz için uygun

TP-Link 5 portlu USB şarj cihazının uyumluluğu, cihazlarınızın orijinal şarj aletleri kadar yüksek. Her bir port üzerinde 2.4A hızında şarj gücü sağlayan cihaz, iOS, Andorid veya Windows işletim sistemine sahip cihaz ayrımı da yapmıyor pek tabii. Öte yandan yalnızca tablet, telefon gibi cihazlarınızı değil, PSP gibi mobil oyun konsollarınızı, yine dijital fotoğraf makinenizi de bu cihaz yoluyla şarj edebilirsiniz.

Elbette bu cihazda, güvenlik önlemleri de unutulmamış. Bağlı cihazlarınızı; aşırı voltajdan, aşırı akımdan, aşırı ısınmadan, kısa devreden, aşırı güç yüklenmesinden, elektrostatik boşalımdan ve güç dalgalanmalarından koruyabiliyor.

Özetle

TP-Link'in UP525 model adıyla bulabileceğiniz 5 portlu USB şarj cihazı, gayet güzel düşünülmüş bir cihaz. Bu yolla aynı anda 5 cihazınızı rahatlıkla şarj edebiliyorsunuz. Seyahatte, evde veya ofiste rahatlıkla kullanabileceğiniz cihaz, hızlı şarjı ve güvenlik önlemleriyle sizi memnun edecektir.

Kimler Almalı

5 adede kadar cihazını aynı anda şarj etmek isteyen kullanıcılar TP-Link UP525'i rahatlıkla tercih edebilirler.

Alternatifleri

TP-Link UP525'e alternatif olarak yine TP-Link'n UH720 modelini de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli TP-Link 5-Portlu USB Şarj Cihazı
Ürün Markası TP-Link
CHIP Online Notu
90
USB Portu 5 adet
Giriş Arabirimi AC100-240V
Çıkış Arabirimi DC5V/2.4A (port başına)
Boyutlar 96.4 x 96.4 X 28.6 mm
Okuyucu Yorumları