İnternet bağlantısına bedava bilgisayar

Eğer şu sıralar bir bilgisayar edinmeyi düşüyorsanız ve bütçeniz peşin para vermeye uygun değilse bu ay, ayın ürünü olarak seçtiğimiz Vestel'in VeezyGo kampanyası çerçevesinde sunduğu bilgisayarını değerlendirmenizde fayda var.

Vestel Celeron 1000 İnceleme
CHIP Online Notu 67

Intel Celeron 1000Mhz işlemciye sahip bilgisayar kullanıcıya istediği hızı rahatlıkla sağlayabiliyor. 128Mb'lık hafızası ve 20GB'lık sabit diski ise tüm günümüz uygulamalarını çalıştırmak ve depolamak için yeterli. Anakart ile bütünleşik ses kartı, 48 hızlı CD-Rom'u, 56Kbitlik V90 protokolünü destekleyen modemi ve 80W'lık hoparlörü ile tüm multimedya donanımlara da eksiksiz sahip olan Vestel PC'nin 17"lik monitörü ise kullanıcıya çok geniş bir görüş ve kullanım alanı sunuyor. Üzerinde Windows ME sistemi yüklü olarak gelen Vestel PC'nin kasası ise gerek tasarım gerekse işlevsel olarak mükemmel sayılabilir. Taşıma için üzerinde bir kulp yer alan ve gelecekteki terfiler için vidasız rahat açılabilen kasanın iç soğutma sistemi de oldukça başarılı.Kasanın arka duvarına monte edilmiş soğutma sistemi işlemci ve benzeri ısı kaynaklarından ısıyı çekip kasanın arkasından dışarı verecek şekilde tasarlanmış. Bu şekilde ısınma problemi oluşması neredeyse imkansız. Kasanın ön tarafta bir koruma kapağı da bulunuyor.

Özetle

VestelNET'te kampanyaya katılıp 3yıllık internet bağlantısı alan kullanıcılara ayda sadece 20$'lık bağlantı fiyatına verilen bu bilgisayar fiyat/performans açısından da mükemmel.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Vestel Celeron 1000
Ürün Markası Vestel
CHIP Online Notu
67
Okuyucu Yorumları