Uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Uygun fiyatıyla, yüksek fiyatlı tabletler arasına sıkışıp kalanların dikkatini çekiyor.

Vestel OnyX VP 70 İnceleme
CHIP Online Notu 78
  • Uygun fiyatı
  • Rahat kullanım imkanı
  • Boyut ve ağırlığı
  • Arka kamerası yok

Daha önce OnyX VP 10 modeliyle 10 inçlik tabletler arasında boy gösteren Vestel, şimdi de mini tablet kategorisi için yeni cihazıyla karşımızda. OnyX Tablet PC VP 70 ismini alan Vestel'in bu mini cihazı, özellikle uygun fiyatıyla dikkat çekiyor. Sahip olduğu fiyat etiketiyle avantaj yaratan OnyX Tablet PC VP 70, sahip olduğu özellikleriyle de orta seviye kullanıcılara hitap ediyor. Üzerinde 7 inç genişliğinde ve 1024x600 piksel çözünürlüğünde bir ekran bulunduran cihaz, çoklu dokunmatik özelliği gösteren ekranıyla dokunma hassasiyeti konusunda oldukça özenli davranıyor. 5 parmağa kadar kapasitif multi-touch desteği gösteren IPS türündeki ekran, 16:9 görüntüleme oranına sahip. Arka tarafında yekpare bir alüminyum malzeme kullanılmış olan OnyX Tablet PC VP 70, yalnızca 350 gram olan ağırlığı ve boyutlarıyla da her zaman sizinle olmak için ideal.

Android 4.1 Jelly Bean platformuyla gelen VP 70, 1.5 GHz hızında çift çekirdekli Rockchip 3066 işlemciye ve 1 GB belleğe sahip. Ayrıca 8 GB NAND hafızaya da sahip olan OnyX VP 70, performansıyla orta seviye kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak türde. OnyX VP 70'in çevresinde yer verilmiş olan microSD kart bağlantısı ile hafızasını genişletebilir ve ayrıca micro USB bağlantısını kullanabilirsiniz. 802.11 b/g/n Wi-Fi desteği de gösteren tablet, aynı zamanda eğer evinizde Vestel'in bir akıllı televizyonu varsa, görüntüyü ona kablosuz olarak aktarabiliyor.

Ekranının hemen üst tarafında ön kamera bulunan OnyX Tablet PC VP 70, bu kamerasıyla 2 megapiksel değerinde bir performans gösteriyor. Cihazın arka kamerası ise ne yazık ki yok. Yazının başında da bahsettiğimiz gibi cihaz, uygun fiyatıyla birlikte orta seviye kullanıcılara hitap ediyor. Bu sebeple bazı özelliklerden feragat edilmesi gayet normal. OnyX Tablet PC VP 70, her ne kadar üst seviye kullanıcıların beklentilerini karşılamayacak olsa da, giriş ve orta seviye kullanıcılar tarafından beğenilecektir diye düşünüyoruz.

Özetle

Boyutları ve ağırlığıyla her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz OnyX Tablet PC VP 70, teknik özellikleriyle orta seviye kullanıcıların istedikleri gibi bir performans sunabiliyor. Uygun fiyatıyla da oldukça ideal.

Alternatifleri

Eğer yine uygun fiyatlı ancak daha büyük bir ekran boyutuna sahip bir model arıyorsanız o halde Vestel OnyX Tablet PC VP 10'u inceleyebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Vestel OnyX VP 70
Ürün Markası Vestel
CHIP Online Notu
78
İşletim SistemiAndroid 4.1
İşlemciÇift Çekirdek ARM Cortex A9
İşlemci Hızı1.5 GHz
Ekran Teknolojisi10 parmak kapasitif multi-touch
Ekran Boyutu10.1 inç
Ekran Çözünürlüğü1280 x 800 px
Grafik İşlemci Hızı16 GHz
Bellek (RAM)1 GB
Dahili Depolama8 GB
Ön Kamera0.3 MP
Arka Kamera2.0 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothYok
MicroSDVar
HDMIVar
USBVar
Boyutlar x 256 x 11 mm
Ağırlık680 gr.
Okuyucu Yorumları