Firewall ve Anti-Virüs bir arada

Bilgisayarları korumak, gerçekten de giderek zorlaşıyor.İşte McAfee'nin VirusScan 6.0’sı da bunun için başvurabileceğiniz seçeneklerden biri. Ancak yine de virüslere karşı yüzde 100 bir koruma sağlandığını söylemek oldukça zor.

Virus Scan 6.0 İnceleme
CHIP Online Notu 81

Rakiplerine göre güncelleme fiyatı daha ekonomik.Üst elik bunun karşılığında kullanıcılara ekstra başka korumalar da sunuluyor. Firewall yazılımı bunlardan biri. Böylelikle virüslerin yanı sıra hacker’lara karşı da bilgisayarınızı koruma altına almış oluyorsunuz. McAfee'in firewall’u gerçekten başarılı. İstenmeyen ziyaretçilere, virüslere, worm’lara, trojanlara ve web’de ActiveX kontrollerinden ya da Java applet’lerinden gelen zararlara karşı koruma sağlıyor.Yeni anti-virüs silahı olan HAWK (Hostile Activity Watch Kernel) ise, virüs taşıyıcı mesajlara karşı sürekli Outlook’u göz altında tutuyor.VirusScan, aynı zamanda senronizasyon sırasında Palm ya da Windows CE bilgisayarlardan gelecek virüslere karşı da koruma sağlayabiliyor.Yine de yazılım halen Visual Basic ya da JavaScript sorunlarına karşı çok fazla başarı sağlayamıyor.

Özetle

Piyasadaki en iyi virüs temizleme yazılımı değil.Y erine Norton’u deneyebilir, firewall için de ücretsiz bir yazılım olan ZoneAlarm’ı tercih edebilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Virus Scan 6.0
Ürün Markası Virus
CHIP Online Notu
81
Okuyucu Yorumları