Wraith Cosmic Glass İnceleme

Wraith Esports, Cosmic Glass adındaki cam mousepad'ini oyuncularla buluşturdu. Peki, cam mousepad olur mu? Geleneksel mousepad'lerden ne gibi farklar sunuyor, performansta ne kadar etki gösteriyor?

Wraith Cosmic Glass inceleme
CHIP Online Notu 90
  • Hem hızlı hem kontrollü bir pad
  • Kolay temizleniyor
  • Hidrofobik yüzey
  • Düşme ve çizilmelere dayanıklı
  • Eski lazer fareler ile izleme performansı problemli

Wraith Esports ülkemizden çıkan ve oyunculuk kültürüne kafa yoran güzide firmalarımızdan. Bir süredir son derece uygun fiyatlı ve performanslı skatezleriyle hayatımızda olan firma dev bir adım atarak Cosmic Glass adındaki "cam mousepad'ini" oyuncularla buluşturdu.

Peki, cam mousepad’e neden ihtiyacımız var? Evinizde kedi besliyorsanız bizi çok iyi anlıyorsunuzdur zira kedi tırmalamaları neticesinde Corsair MM800 gibi kaliteli bir mousepad'i çöpe atmak zorunda kalmanın acısını yaşadığımızı belirtelim. Kedi sahipleri bu gibi sorunu sıkça yaşıyorlardır eminiz.

Öte yandan toz da mousepad'ler için oldukça zararlı. Zamanla biriken toz önce mousepad üzerinde açık renkli bir tabaka oluşturur ve temizleseniz bile asla eskisi gibi olmaz. Hardpad'lerde ise ıslanma ile beraber giderek çamurlaşma durumu kaçınılmaz. İşte Cosmic Glass tüm bu sorunlara kesin çözüm sunan bir ürün. Kirlendiğinde silmeniz yeterli, mouseunuzun skatezleriyle çizilmeyecek kadar dayanıklı ve hız/kontrol dengesi konusunda ise son derece optimize.

Cosmic Glass’in hidrofobik cam yüzeyi sıvının buharlaşmasına yardımcı olduğundan oyun deneyiminiz boyunca performansınız yüksek kalmaya devam ediyor. Ayrıca 45x45cm boyutlarında ve 2kg ağırlığında olan ürün yere düşmelerde kırılmayacak kadar da dayanıklı.

Yaptığımız testlerde ürünün tüm güncel optik fare sensörleriyle son derece uyumlu olduğunu ve izleme sıkıntısı yaratmadığını fark ettik. Tabii üst seviye bir ürünün üst seviye skatez gereksinimleri var. Wraith skatezleri veya kaliteli PTFE skatezlerle son derece sessiz olan ürün UPE ve kalitesiz PTFE skatezlerle kullanıldığında biraz ses yapıyor. Ayrıca eski lazer sensörlere sahip olan farelerle de süper bir uyumu yok.

Sonuç

Neticede karşımızda şahane bir ürün var ve ne istediğini bilen oyuncular için vazgeçilmez bir oyun arkadaşı olacaktır. Fiyatı ise 850 TL civarında ki sunduğu özelliklere göre son derece normal. Wraith Cosmic Glass V2 Mousepad modeli ise şu an 1499 TL.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Wraith Cosmic Glass
Ürün Markası Wraith
CHIP Online Notu
90