Yeni nesil Google Android 4.0'le geliyor.

Günlük tüm işlerinizin üstesinden gelecek bir tablet için avuç dolusu para dökmeye gerek var mı?

X-Micro XM711 İnceleme
CHIP Online Notu 74
  • Cazip fiyat
  • Tatminkar özellikler
  • Arka kamera yok.

X-Micro XM711 oldukça başarılı bir tablet ve artı olarak kullanıcıların karşısına uygun fiyat avantajıyla çıkması da şansını artırıyor. 7.0 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olan ürün, tek elde kolaylıkla tutulabiliyor ve seyahatler esnasında bile kolaylıkla kullanılabiliyor. Dokunuşları kapasitif teknolojiyle algılayan ekranda desteklenen çözünürlük ise sınıfındaki diğer modellerde olduğu gibi 480 x 800 piksel. X-Micro XM711, 7.0 inç seçeneği için fazlasıyla dikkat çekici.

382 gram ağırlığa ve 195 x 122 x 11 mm'lik ölçülere sahip olan X-Micro XM711'de Google Android 4.0 işletim sistemi görev yapıyor. İşletim sisteminin kullanıcı dostu arayüzü ve uygulama destekleri sayesinde oyun, iş ve multimedya açısından geniş bir etki alanı var. Sunulan dahili hafızaya bakıldığında 4 GB olduğunu görüyoruz. Eğer multimedya dosyalarıyla doldurmayacaksanız uzun bir süre yeterli gelecektir. Müziklerinizi ve filmlerinizi yanınızda taşımayı seviyorsanız, o halde Micro SD bellek kartı yuvasını kullanmanız gerekebilir. Yuvada 32 GB kapasitede kartların kullanımı destekleniyor. Üzerindeki Mini USB arabiriminden dış depolama aygıtlarının da bağlanmasına destek veren X-Micro XM711'de aynı zamanda 3G modemlerin de doğrudan bağlantısı destekleniyor. Öte yandan sunulan HDMI çıkışı da görüntüleri daha büyük bir ekrana aktarmayı düşünenler için oldukça önemli.

X-Micro XM711'in 3200 mAh kapasitede bir dahili bataryası var. Kullanım süresi kablosuz ağ özelliği aktifken dört saatin üzerine çıkabiliyor. Cortex A10 işlemcinin performansı yeterli düzeyde. Tabletteki tek eksiklik, bize göre arka kameranın atlanmış olması. 0.3 MP çözünürlükteki ön kamera kullanıcıları tatmin etmeye zorlanacaktır. Kamera ihtiyacınız yoksa sunulan özellikler ve fiyata göre kaçırılmaması gerekiyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli X-Micro XM711
Ürün Markası X-Micro
CHIP Online Notu
74
İşletim SistemiAndroid 4.0
İşlemciCortex A10
Ekran TeknolojisiLCD
Ekran Boyutu7 inç
Ekran Çözünürlüğü800 x 480 px
Bellek (RAM)0.5 GB
Dahili Depolama4 GB
Arttırılabilir Depolama32 GB
Ön Kamera0.3 MP
Wi-FiVar
NFCYok
3GYok
GPSYok
LTE (4G)Yok
BluetoothYok
MicroSDVar
HDMIVar
USBVar
Pil Kapasitesi3200 mAH
Pil Ömrü4 saat
Boyutlar122 x 195 x 11 mm
Ağırlık382 gr.
Okuyucu Yorumları