Web Sayfalarına Kolay Grafik

Web sayfaları için grafikler tasarlamak aslında çok kolay bir iş değildir.Dosya boyutunu düşük tutmaya çalışırken kaliteden de ödün vermemek gerekir. Eğer Photoshop ya da benzeri bir program üzerine uzman değilseniz web sayfasında renk uyumu ve başarılı bir navigasyon sistemi için Webstyle 2’yi kullanabilirsiniz.

Xara Webstyle 2 İnceleme
CHIP Online Notu 65

Program sadece web grafikleri üzerinde çalışıyor, yani eksiksiz bir web tasarım aracı değil. Beraberinde gelen hazır taslaklar ise gerçekten özenle seçilmiş ve oldukça da şık. Bilgisayarınızda yüklü her karakter setini rahatlıkla kullanılmasına olanak tanıyan Webstyle 2, kullanıcıya çok kullanışlı bir arabirim de sunuyor. Program özellikle birçok resimden oluşan navigasyon tuşları yaratırken kullanıcıya çok fazla yardımcı oluyor. Bu durumda sadece değişen metinleri girmeniz otomatik olarak tüm tuşların oluşturulmasını sağlıyor. Hareketli GIF dosyaları üzerinde çalışmanıza da olanak tanıyan program ile reklam banner’larını da hızlı bir şekilde hazırlayabiliyorsunuz. Program ile sağlanan grafik temaları çok başarılı ve oldukça dikkat çekici.

Özetle

Çok hızlı bir şekilde tuşlar, logolar ve arkaplanlar hazırlamak için Webstyle 2 ideal. Ancak tümünü bir araya getirmek yine kullanıcıya kalıyor. Daha çok amatör web tasarımcılarına göre bir yazılım.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Xara Webstyle 2
Ürün Markası Xara
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları