Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven Netflix'in en çok izlenen 3. filmi oldu: Peki, konusu nedir?

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven filmi Netflix'te en çok izlenen 3. film oldu. Peki Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven filmi konusu nedir? Oyuncu kadrosu, fragmanı ve merak edilen tüm detayları derledik.

Netflix'in en çok izlenen 3. filmi oldu

Rian Johnson'ın Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven filmi Netflix'te ilk 10 günün izlenme saatlerine göre platformun en çok izlenen üçüncü filmi oldu. “Knives Out"un devam filmi 26 Aralık- 1 Ocak tarihleri arasında 127 milyon saat izlendi. Film şimdiden Netflix'in bugüne kadar en çok izlenen 10 İngilizce filmi arasına da girdi.

Film, 10 günde ise 209,4 milyon saat ile "Red Notice " ve "Don't Look Up " gibi filmlerin arasına katıldı. İlk 10 sıralamasında 1 numaralı İngilizce filmi olmaya devam eden Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven filmi şimdi genel En Popüler Filmler listesinde 10 numaraya yerleşti. Peki Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven filminin konusu nedir? Oyuncu kadrosu, fragmanı ve tüm detayları inceleyelim.

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven Konusu

bıçaklar çekildi

Rian Johnson imzalı Bıçaklar Çekildi'nin devam filminde Dedektif Benoit Blanc, renkli şüphelilerden oluşan yeni bir kadronun dâhil olduğu bir gizemi adım adım aydınlığa kavuşturmak üzere Yunanistan'a gider.

Rian Johnson'ın yeni "Katil kim?" bilmecesinde Benoit Blanc, yine bir gizemi adım adım aydınlığa kavuşturmak için geri dönüyor. Bu yepyeni macerada gözü pek dedektif, kendisini bir Yunan adasındaki lüks malikânede bulur. Buraya nasıl ve neden geldiği ise çözülmeyi bekleyen pek çok bilmeceden ilkidir. Blanc, çok geçmeden milyarder Miles Bron'un her yıl verdiği davet için bir araya gelen birbirinden farklı bir grup arkadaşla tanışır. Davetliler arasında Miles'ın eski iş ortağı Andi Brand, Connecticut valisi Claire Debella, öncü bilim insanı Lionel Toussaint, moda tasarımcılığı yapan eski model Birdie Jay ile sadık asistanı Peg ve fenomen Duke Cody ile yanından ayrılmayan kız arkadaşı Whiskey vardır.

En iyi cinayet öykülerinin tümünde tanık olduğumuz gibi karakterlerin her biri farklı sırlar, yalanlar ve motivasyonlar barındırmaktadır. Dolayısıyla içlerinden biri öldüğünde herkes şüpheli konumuna düşer.

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven Oyuncuları

bıçaklar çekildi

Oscar adayı Rian Johnson, yazıp yönettiği Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven ile yarattığı seriyi devam ettiriyor. Bir araya getirdiği yıldızlarla dolu yeni kadroda ise ilk filmdeki rolüyle geri dönen Daniel Craig'in yanı sıra Edward Norton, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Jessica Henwick, Madelyn Cline, Kate Hudson ve Dave Bautista yer alıyor.

Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven Fragmanı