Google Chrome'da kapatılan sekme geri açma kısayolu nedir? Kapatılan sekmeyi geri alma yolları

Google Chrome'da kapatılan sekmeti geri açma yollarını biliyor musunuz? Kısayolu ve diğer yolları anlattık. İşte kapatılan sekmeyi geri almak için adım adım yapılması gerekenler ve tüm detaylar...

Google Chrome'da kapatılan sekme geri açma kısayolu nedir? Kapatılan sekmeyi geri alma yolları

Kapatılan sekmeyi geri açma yolları nelerdir? Kısayol var mı? Google Chrome'daki bir sekmeyi yanlışlıkla kapatmak ve göz atmakta olduğunuz bir web sayfasını kaybetmek çok kolay olabilir. Ancak, kapattığınız sekmeyi geri yükleyebilir ve hatta birkaç gün önce görüntülediğiniz web sitelerini Chrome'da birkaç farklı şekilde yeniden açabilirsiniz.

Kapatılan Sekmeyi Geri Açma (Kısayol)

chrome sekme

Chrome’da en son kapattığınız sekmeyi yalnızca bir tık ile tekrar açmanız mümkün. Pencerenin üst kısmındaki sekme çubuğunda boş bir alana sağ tıklayın ve Kapatılan sekmeyi yeniden aç'ı seçin.

İsterseniz PC üzerinde CTRL + Shift + T veya Mac üzerinde Command + Shift + T klavye kısayolları ile de en son kapatılan sekmeyi tekrar açabilirsiniz.

Kapatılan Sekmeyi Geri Getirmenin Diğer Yolları

Yakın zamanda kapattığınız bir sekmeyi açmak isterseniz, menüde listelenmiş olarak bulabilirsiniz. Hatta, eğer birden fazla cihaz arasında Chrome tarayıcınızı senkronize ederseniz, hesabınızla ilişkili her bilgisayarda ve mobil cihazda yakın zamanda kapatılan sekmeleri görebilirsiniz.

  1. Pencerenin sağ üst köşesindeki üç dikey noktaya tıklayın.

  2. Menüde Geçmiş'i seçin.

  3. Cihaza göre bölünmüş en son kullanılan tüm sekmelerin bir listesini göreceksiniz. Yeniden açmak istediğiniz sekmeye tıklayın.

Biraz daha geriye gitmeniz gerekirse tarayıcınızın geçmişini kontrol edebilirsiniz.

  1. Pencerenin sağ üst köşesindeki üç dikey noktayı tıklayın.

  2. Menüde, Geçmiş'i seçin ve ardından alt menüde Geçmiş'e tıklayın.

  3. Tüm tarama geçmişinize göz atarak ve herhangi bir sayfayı tıklayıp açabilirsiniz.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: