WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık son çevrimiçi olanları görebileceksiniz

WhatsApp'ın "2.24.9.14" kodlu Android beta sürümünde yeni bir özellik geliyor. Bu özellik ile az önce çevrim içi olan kişileriniz listelenecek.

WhatsApp'a güncelleme geliyor! Artık son çevrimiçi olanları görebileceksiniz

WhatsApp, Google Play Beta Programı aracılığıyla sürümü 2.24.9.14'e çıkaran yeni bir güncelleme yayınlıyor. Peki bu güncellemedeki yenilikler neler?

WhatsApp'ta Son Çevrimiçi Olanlar Listelenecek

cevrimici

WhatsApp, son çevrimiçi kişileri listeleyen bir özelliği kullanıma sunuyor ve bu özellik bazı beta test kullanıcılarının kullanımına sunuluyor. Özelliğin adı: Son zamanlarda Çevrimiçi

Kullanıma Sunuldu mu?

Android 2.24.9.14 için WhatsApp beta, uyumlu bir güncelleme olarak işaretlenen bu özelliği, bazı beta test kullanıcıları önceki 2.24.9.12 güncellemesini yükleyerek deneyebilir. Bu özellik bazı beta test kullanıcılarının kullanımına sunuldu ve önümüzdeki haftalarda daha fazla kullanıcıya sunulacak.

Bu özellik, yeni bağlantıları kolaylaştırmak için kullanıcılara, özellikle de kullanıcının daha önce hiç etkileşimde bulunmadığı kişilerden adres defterlerinden kişi önerileri almaları için bir araç sağlamak üzere tasarlanmıştır. Görünüşe göre WhatsApp, kişiler listesi içerisinde bile belirli öneriler sunarak bu özelliği daha da geliştirmeyi hedefliyor.

Bu özellik, tüm kişilerin kapsamlı bir çevrimiçi listesini sunmasa da, özellikle arama yapmak için kişileri seçmeye çalışırken, sınırlı sayıda yeni etkin kişiyi görüntüleyerek bu tür bir işlevselliği etkili bir şekilde simüle ediyor.