2021'de IT dünyasını neler bekliyor?

Pandemi döneminde iyi bir sınav veren IT dünyasını 2021'de neler bekliyor? Asus Türkiye Ülke Müdürü Özge Kılıç ile mercek altına aldık.

2020, tüm dünya için oldukça zorlu bir yıl oldu. Pandemi nedeniyle gelen kısıtlamalar, önlemler iş yapış şeklimizi değiştirdi ve IT dünyası bu dönemde oldukça iyi bir sınav verdi. Uzaktan erişim, paylaşım, ortak çalışma ve bunun gibi konseptlerin yükselişi, "dijitalleşen" firmalara büyük avantaj sağlamakla beraber, birçok firmayı da hem sistemlerini hem de çalışanlarının donanımını terfi etmeye yöneltti.

Ülkemizde kaliteli, yüksek performanslı son kullanıcı ürünleri ile öne çıkan Asus, aynı zamanda kurumsal dünyada da söz sahibi olmaya hazırlanıyor. 2020 boyunca firmanın kurumsal dünyada gerçekleştirdiği atılımlar, Pazar payı başarısı ve yeni ürünleri oldukça dikkat çekti. 2020'nin son günlerinde Asus Türkiye Ülke Müdürü Özge Kılıç ile hem dijital dünyanın verdiği bu başarılı sınavı konuştuk, hem de 2021'de bizi nelerin beklediğini irdeledik. Hem Asus özelinde, hem de genel olarak IT dünyasında neler olacağını konuştuğumuz, Türkiye'nin IT altyapısını ve fırsatlarını değerlendirdiğimiz bu keyifli sohbetin ilginizi çekeceğini düşünüyoruz.

Okuyucu Yorumları