En Akıllı Diş Fırçası: Oral-B iO 9 Video İnceleme

Diş sağlığına özen gösterenler için Oral-B'den bir diş fırçasından daha fazlası geliyor. İşte Oral-B iO 9 hakkında bilinmesi gerekenler!

Bugün çok farklı bir ürün inceleyeceğiz, farklı diyoruz çünkü, tamam katlanabilir telefonlar, sanal gerçeklik başlıkları, kemik yoluyla ses ileten kulaklıklar ve hatta yardımcı robotlar tamam bunlar da oldukça ilginç ve daha önce bunlar ve daha fazlasıyla ilgili videolarımızı da sizlerle paylaşmıştık, gelecekte de çok daha çılgınlarına hep beraber bakacağız. Ancak bu ürün de bir o kadar ilginç ve gerçekten çok zeki. Bildiğiniz, kullandığınız tüm diş fırçalarını unutun. Oral-B'nin yeni diş fırçası iO 9, yapay zekaya sahip bir diş fırçası. Bugün bu ürün hakkında her şeyi öğreneceğiz.

Aslında bu diş fırçası Oral-B'nin bu alandaki tek diş fırçası değil. Takip edenler bilecektir ki daha önce Oral-B'nin bir önceki model diş fırçası Genius X'i incelemiştik. Ancak yeni modelle beraber her şey değişmiş, pek çok yenilik eklenmiş, diş fırçası daha akıllı hale gelmiş ve artık çok daha pratik ve işlevsel hale bürünmüş durumda. Hepsinden bahsedeceğiz, ancak önce tasarımına bir bakalım, zira gerçekten de şöyle bir baktığınızda fazlasıyla sofistike bir tasarıma sahip olduğunu görüyorsunuz. Daha da iyisi, cihaz size bunu malzeme kalitesiyle de hissettiriyor.

Okuyucu Yorumları