Amazfit GTS 2 video inceleme

Türkiye'de oyuna yeni giren Amazfit, ilk modeli GTS 2 ile bizlerle. İşte yeni akıllı saat Amazfit GTS 2 incelemesi ve satın almadan önce hakkında bilinmesi gereken her şey.

Ülkemizdeki teknoloji markaları arasına yeni bir oyuncu daha katıldı. Amazfit, Türkiye pazarına resmi olarak girdi ve hemen akabinde de cihazlarını tüketicilerin beğenisine sundu. Aslında Amazfit'in arkasında Çin merkezli Huami şirketi var ve Huami, aslında Xiaomi'nin akıllı bileklikleri olan Mi Band serisinin de aynı zamanda üreticisi. Şirket artık ülkemizde de Amazfit ürünleri ile yer alacak.

Amazfit için sağlık alanında faaliyet gösterdiğini söyleyebiliriz ve şirketin buna uygun olarak da çok sayıda akıllı saati ve akıllı bilekliği bulunuyor. Ayrıca TWS kulaklıklarının da olduğunu söyleyebiliriz ki bunlardan biri de geçtiğimiz günlerde yine satışa çıkan uyku kulaklığı Amazfit ZenBuds oluyor. Uykuya özel bir kulaklık olması onu bir hayli ilginç kılarken zamanı gelince onu da inceleyeceğiz ancak bugün konumuz Amazfit'in akıllı saati GTS 2 olacak.

Özellikle son dönemde akıllı saat ve akıllı bilekliklerde adeta bombardıman yaşanıyor diyebiliriz. Arka arkaya yeni çıkan saatler arasında benzer özellikler olduğu gibi, yelpazenin geniş olması da elbette ki tüketiciye yarıyor. Amazfit GTS 2 de bu yelpazenin renklerinden biri halini alıyor. Peki, ne kadar çekici, özellikleri ve farkları neler?

Okuyucu Yorumları