Asus ROG Maximus XIII Hero Video İnceleme

Intel'in yeni tepe model işlemcisi Core i9-11900K'yı Asus ROG Maximus XIII Hero anakartına taktık ve bu incelememizde Asus'un bu yeni anakartını tüm detaylarıyla değerlendirdik.

Bir süredir sizlerle yavaş yavaş sizlerle yeni nesil masaüstü bilgisayar bileşenlerinin incelemelerini paylaşıyoruz. Intel Core i9-11900K işlemcinin gelmesiyle beraber elbette yeni nesil bir bilgisayar toplamak için gerekli son element de yerini buldu ve sistemi ayağa kaldırdık. Daha önce tüm detaylarıyla Intel Core i9-11900K incelemesini sizlerle paylaşmıştık. O incelememizde de değindiğimiz Asus ROG Maximus XIII Hero anakartı, daha detaylı olarak anlatacağımızın sözünü de vermiştik. Bu defa konumuz tamamen ROG Maximus XIII Hero olacak ve bu incelememizde de etraflıca bu anakartı tanıyacak, test sonuçlarına hep beraber bakacağız.

Evet, Asus'un yeni anakartı ROG Maximus XIII Hero ucuz bir kart değil. Baştan söylemek lazım. Şu an bu anakartı piyasada 5 bin TL dolaylarında bulabiliyorsunuz, fakat kartın yurt dışı fiyatı 499 Dolar seviyesinde. Ülkemiz için pek de ucuz bir kart olmayabilir, ancak sahip olduğu özelliklere baktığımızda bir bakıma fiyat etiketini hafiflettiğini söylemek mümkün. Zira kart üzerinde Wi-Fi 6, PCIe 4.0, tonlarca bağlantı noktası –ki bunlara 2 Thunderbolt da dahil- 4 adet M.2 SSD soketi ve daha fazlasına sahip. Sadece harika performans gösteren bir anakart değil, aynı zamanda hız aşırtma yapması da kolay. Ve pek tabii ki her iyi Asus anakart gibi bol miktarda RGB aydınlatma ile beraber gelmesi de cabası. Açıkçası detaylarla dolu dolu bir anakart olmuş. Bu incelememizde pek çok yönüyle değerlendireceğiz. O halde başlayalım.

Okuyucu Yorumları