Bir Oyun Klavyesinden Çok Daha Fazlası

Razer BlackWidow V4 Pro, şık tasarımı, özelleştirilebilir Komut Kadranı, çok sayıda makro tuşu ve ergonomik tasarımıyla sadece oyuncuların değil çoğu profesyonelin de fazlasıyla beğeneceği bir klavye. Peki 6831’lik fiyatını gerçekten hak ediyor mu? Tüm detaylarıyla inceledik!

Eğer bu aralar hem oyun hem de üretkenlik için mekanik bir klavye arıyorsanız, Razer'ın BlackWidow V4 Pro’su aradığınız model olabilir.

Alüminyum alaşımlı bir kasaya sahip tam boyutlu bir klavye olan BlackWidow V4 Pro, üzerinde bir ses tekerleği, 4 adet medya tuşu ve 8 adet makro tuşunun yanı sıra oldukça işlevsel tasarlanmış yepyeni bir Komut Kadranı ile birlikte geliyor. Kullanım açısından oldukça rahat olan klavye, bağlandığında 20 ayrı bölgeden aydınlatılabilen bir bilek desteğine sahip.

BlackWidow V4 Pro’nun tüm tuşlarıysa Razer Synapse uygulaması üzerinden özelleştirilebiliyor. Tuşlar, klavye/fare kısayollarından multimedya kontrollerine, uygulamaları başlatmaktan Windows kısayollarını kullanmaya kadar hemen hemen her şeyi yapabilecek şekilde yeniden programlanabiliyor. Tuşlarda kullanılan mekanik anahtarlar ise Razer’ın kendi ürettiği yeşil switch’ler. 8000 Hz’e kadar çıkabilen yoklama oranına sahip klavye, oyun tarafında da oldukça güzel işler başarıyor.

Razer BlackWidow V4 Pro’nun en can alıcı noktası ise 6831 TL’lik fiyatı.