Bu Notebook “Canavar” Adını Sonuna Kadar Hak Ediyor

Monster’ın hem oyunlar hem de profesyonel çalışmalar için ürettiği Monster Semruk S7 V9.2.3 Core i9 işlemcisi, NVIDIA GeForce RTX 4070 ekran kartı ve geniş depolama seçenekleriyle üst klasmanda yer alıyor.

Monster yine güçlü bir oyun notebook’u ile karşımızda. Ancak bu defa daha üst liglerden; Semruk serisinden bir laptop ile.

Semruk S7 V9.2.3, NVIDIA GeForce RTX 4070 ekran kartına sahip dolu dolu bir dizüstü bilgisayar. Yüksek performans arayan oyunculardan profesyonellere kadar herkese hitap ediyor. RTX’in oyunlardaki cazibesi takdire şayanken, bir de DLSS 3.5’in getirdikleriyle notebook gerçek bir canavara dönüşüyor.

Notebook, Intel’in 24 çerkidekli i9-13950HX işlemcisinden güç sağlıyor ve 64 GB RAM ile 2 TB SSD ile göz dolduruyor. Kullandığımız süre boyunca Resident Evil 4 Remake, Cyberpunk 2077, Hogwarts Legacy ve Diablo IV gibi yüksek gereksinim isteyen oyunlarda koşturduğumuz yeni Semruk’un bu detaylı test anları da YouTube’daki geniş videoda; oraya da bakabilirsiniz. Bu arada Semruk’un ekranı da 17 inç büyüklüğünde 250Hz hızında. Tasarımı da bir o kadar çarpıcı görünüyor. Önde RGB ışıklandırmalı şeridi ve SteelSeries klavye ile bambaşka bir seviyede.