Bu Telefon Tüm Pil Sorunlarını Kökten Çözüyor

4 yıl pil garantisi ve pil sağlığı fonksiyonu ile orta segmentte yeni bir standart belirleyen V30 Lite, pil ile ilgili tüm endişeleri ortadan kaldırırken diğer özellikleriyle ne gibi avantajlar sunuyor? İşte tüm detaylarıyla vivo V30 Lite incelemesi.

vivo, yeni akıllı telefonu V30 ile orta segmente iddialı bir giriş yaptıktan sonra daha uygun fiyatlı V30 Lite ile seriyi tamamladı. V30 Lite, her ne kadar Star Işığı özelliğinden yoksun olsa da V30’un çoğu özelliğini miras alıyor. Daha da önemlisi, vivo’nun özel pil sağlığı takip fonksiyonu ve 4 yıllık pil garantisiyle birlikte geliyor.

vivo’nun söylediğine göre V30 Lite’daki pil ömrü, endüstri standartlarının tam 2 katı. Telefonda yer alan bataryanın pil sağlığı düzeyi, 1600 şarj ve deşarj döngüsünden sonra bile yüzde 80’in altına düşmüyor ve 4 yıl dayanıklı yapıda. Bu konuda kendine güvenen vivo da buradan yola çıkarak telefona 4 yıl pil garantisi veriyor.

V30 Lite’ın en önemli özelliklerinden biri 80W Hızlı şarj teknolojisini desteklemesi. Bu sayede telefon yaklaşık 30 dakikada yüzde 80’e kadar şarj olabiliyor. 1200 Nit değerindeki HBM Parlaklık Modu ve 120 Hz yenileme hızına sahip Ultra Vision AMOLED ekranıyla öne çıkan V30 Lite’ın güncel fiyatı ise 17.999 TL.