Casper Excalibur G900 ile Ücretsiz Xbox Game Pass Oyunlarını Oynadık!

Casper Excalibur G900 ile beraber Xbox Game Pass oyunları ücretsiz olarak geliyor. Peki, Xbox Game Pass üyeliğinden nasıl yararlanabiliyor ve yeni nesil oyunları nasıl bir performansla oynuyorsunuz? İ

Casper'ın güçlü Excalibur dizüstü bilgisayar ailesinde G900 modellerini bilmeyen yok. Birbirinden farklı konfigürasyon seçenekleriyle beraber gelen bu güçlü oyun bilgisayarlarını tamamen kendinize göre özelleştirebiliyor olmanızın yanında, elbette amaç en yüksek hız ve performans gerektiren oyunları en üst seviyede, en kaliteli şekilde oynayabilmek.

Bunun için özellikle orijinal Windows 10 kullanımı çok önemli. Çünkü orijinal olmayan işletim sistemi kullanımı olan bilgisayarlarda oyunun takılması ve kesintiye uğraması ile çok sık karşılaşılıyor. Yani oyuncular oyun performansını en üst düzeyde yaşamak istediklerinden oyun performansı için orijinal Windows 10'lu bir oyun bilgisayarı çok önemli bir rol alıyor. Orijinal Windows 10'lu Casper Excalibur G900 ile oyun performansı kesilmeden, yarıda kalmadan oyun oynanabiliyor.

Orijinal Windows 10 kullanımı ile beraber olası güvenlik riskleri de en aza indiriliyor, zira Windows 10'la gelen yerleşik güvenlik sistemleri ile bilgisayar koruma altında oluyor. Böylece kimlik, şifre ve tüm kişisel bilgileriniz korunabiliyor.

Orijinal Windows 10 işletim sisteminin oyuncular için bir diğer önemli tarafı ise elbette Xbox Game Pass servisinin kullanımı. Xbox'ın oyunculara önemli avantaj sağlayan oyun platformu Game Pass'i biliyorsunuzdur. Ancak bilmeyenler için hemen açıklayalım.

Okuyucu Yorumları