Dev Gibi Ultra Özelliklere Sahip Robot Süpürge Dreame L20 Ultra Nasıl?

Dreame’nin L20 Ultra robot süpürgesi, temizlik konusunda ihtiyaç duyabileceğiniz her şeyi yapabiliyor. Peki, akıllı özellikleri ve MopExtend teknolojisiyle dip köşe paspaslama yapabilen robot, 45 bin TL’lik fiyatını hak ediyor mu? İşte tüm detaylarıyla Dreame L20 Ultra incelemesi!

Bildiğiniz gibi robot süpürgeler, altlarına takılan bezler sayesinde, kuru temizliğin yanında artık ıslak temizlik de yapılabiliyor. Ancak robotların oval şekilleri evdeki köşelere ulaşmasını engelliyor. İşte bu soruna çözüm, Dreame’nin L20 Ultra robot süpürgesinden geliyor.

Dreame’nin MopExtend adını verdiği teknoloji sayesinde, L20 Ultra’daki paspaslar hem dönüyor hem de açılarak oldukça geniş bir alanı kaplıyor. Bu sayede köşelerin ve süpürgeliklerin 2 mm yakınına kadar temizlik yapabiliyor. Ayrıca Dreame’nin DuoScrub Paspaslama Sistemi, inatçı kirleri çıkarma konusunda oldukça iddialı.

Paspaslamanın yanında L20 Ultra, vakumlama için 7000 Pa’lık maksimum emiş gücüne sahip. 6400 mAh kapasiteli piliyle 3 saat temizlik imkanı sunan robot, temizlik işlemi bittikten sonra istasyonuna geri dönerek, topladığı tozu ve kiri otomatik olarak boşalttığı gibi paspaslarını da temizliyor. Oldukça büyük boyutlarda olan istasyondaki toz torbası 3,2 litre kir alırken, temiz ve kirli su deposunun her ikisi de 4,5 litre kapasiteye sahip.

L20 Ultra’nın bence tek kötü tarafı ise 45 bin TL’lik fiyatıyla çoğu tüketici için ulaşılması zor bir konumda olması.