Ebeveynlere Özel Çocuk Saatini İnceledik

Eğer çocuğuEğer çocuğunuzunnuzun akıllı telefon kullanmaya henüz hazır olmadığını düşünüyorsanız, TCL'in yeni akıllı saati tam aradığınız şey olabilir. MoveTime MT46 sayesinde çocuğunuzla hem iletişim kurabilir hem de güvenliğini sağlayabilirsiniz. İşte tüm detaylarıyla TCL MoveTime MT46 incelemesi!

Günümüzde, tüm çalışan ebeveynlerin yaşadığı ortak bir sorun var. O da çocuğundan sürekli haberdar olma ihtiyacı. İşte bunun için süper bir çözüm var. Akıllı çocuk saatleri. Bu küçük cihazlar, çocuğunuzla en kolay iletişimi kurmanıza olanak tanıyor ve siz çocuğunuza ulaşabildiğiniz gibi o da aynı şekilde size rahatlıkla ulaşabiliyor.

Bu akıllı saat, TCL MoveTime MT46, TCL’in yeni çocuk saati. Aynı telefon gibi içine bir SIM kart takıyorsunuz ve böylece çocuğunuzla istediğiniz gibi 4.5G üzerinden ister görüntülü ister sesli iletişim kurabiliyorsunuz. Bu sayede ne sizin aklınız çocuğunuzda kalıyor ne de çocuğunuz size ulaşmak istediğinde sıkıntı yaşıyor.

Saatin görüntülü arama, fotoğraf paylaşımı, anlık mesajlaşma, acil durumlar için SOS özelliği veya harita üzerinden konum izleme gibi pek çok kullanışlı özelliği var. Kullanımı çok kolay ve çok sayıda özelliği var. Hepsi güvenlikle de sınırlı değil, çocuğunuz için eğlenceli seçenekler de saate dahil edilmiş.

Hem çocuklar hem ebeveynler için gerçekten kullanışlı ve güzel bir cihaz olmuş. Endişelerden yorulduysanız, tavsiye ederim.