Eve Yeni Güvenlik Kamerası Seçeneği

Akıllı ev ürünleri markası Şımart, ufak boyutuna rağmen büyük işler başaran akıllı kamerası ile kullanıcılara uygun fiyatlı bir alternatif sunuyor. Gece görüşü, çift yönlü iletişim ve anında hareket algılama; işte tüm detaylarıyla Şımart Akıllı Kamera incelemesi!

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte kameralar da çağa ayak uydurarak akıllı cihazlara dönüştü. Bir akıllı kameraya ihtiyacınız olduğunda, piyasada çok fazla alternatif olduğundan satın alma noktasında işler karışıyor. Şımart Akıllı Kamera da bu noktada alternatiflerden biri.

Şımart Akıllı Kamera, kompakt boyutlarda ve birçok akıllı özellikle donatılmış durumda. Video kaydı tarafında 2 megapiksel lensi ile HD kayıtlar alabiliyor. Ayrıca geceleri net çekimler yapmasını sağlayan bir sensörü bulunuyor. Her iki koşulda da sunduğu görüntü kalitesi gayet iyi. Bu görüntüleri kaydetmek içinse 2 seçenek sunuyor; bunlardan biri telefonun kendi hafızasını kullanmak, diğeri 128 GB’a kadar destekleyen bir microSD kart kullanmak. Çift yönlü iletişim imkanı da tanıyan kameranın tüm ayarları ise uygulama üzerinden yapılıyor.

Güncel fiyatı 699TL olan Şımart Akıllı Kamera, sadece güvenlik değil, evcil hayvanlarını veya çocuklarını izlemek isteyenler için de uygun fiyatlı seçeneklerden biri.