Samsung Galaxy Fold 2 Videosu Ortaya Çıktı!

Samsung Galaxy Fold henüz tanıtıldı ancak şimdiden Galaxy Fold 2 videoları ortaya çıkmaya başladı. Peki, Galaxy Fold 2 böyle mi olacak?

Samsung'un ABD'de yaptığı özel etkinlikte tanıtılan Galaxy Fold, henüz piyasaya sürülmüş değil. Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold'un nisan ayında piyasaya çıkması bekleniyor. Ancak şimdiden Fold 2 hakkında videolar ortaya çıkmaya başladı. Konsept yaratıcıları şimdiden gelecekteki Galaxy Fold 2'nin nasıl görüneceğine yönelik düşüncelerini videolara aktarmaya başlamışlar.

Concept Creator isimli bir YouTube kanalında yayınlanan Galay Fold 2, halihazırdaki Galaxy Fold'dan birtakım farklılıklar getiriyor. Bu farklılıklar kapak ve ekranda görülürken, aynı zamanda yeni modele bir de S Pen entegrasyonu yapıldığı görülüyor. Galaxy Fold'un bir tablet şeklinde kullanılabileceği düşünüldüğünde, Galaxy Note serisindeki S Pen'in bu aileye de konuk olması gayet mantıklı bir hamle olacaktır. Ancak Samsung bunu harici olarak mı satacak, yoksa Galaxy Fold 2'de dahili olarak mı yer verecek, şimdilik bilinmez.

Yaklaşık 3 dakikalık Galaxy Fold 2 konsept tanıtım videosunu hemen yukarıda izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları