Honor Router 3 Video İnceleme

Küresel çapta esnek ve uzaktan çalışma dönemine geçilen bu dönemde evdeki internet performansı çok mühim hale gelmiş durumda. Peki, internet performansını artırmak için ne yapabilirsiniz?

Honor Router 3 bugünkü konuğumuz. Bu cihaz en yeni nesil Wi-Fi teknolojisi içermesiyle çok önemli bir yere sahip. Biliyorsunuz ki artık kablosuz ağ standartlarında Wi-Fi 6 teknolojisine geçiliyor ve buna ilişkin tüm yeni çevre cihazları bu standarda sahip olarak geliyorlar. Bir süre sonra akıllı telefondan dizüstü bilgisayarına, televizyondan oyun konsoluna kadar tüm cihazlar bu standardı kullanmaya hazır hale gelecek. Bu arada çok sayıda yeni çıkan akıllı telefonda Wi-Fi 6 bulunduğunu da yeri gelmişken söylemek lazım.

Honor Router 3 de tüm bu Wi-Fi 6 teknolojisine sahip cihazları bir araya getiren bir odak noktası şeklinde davranırken, elbette selef ağ standardı olan Wi-Fi 5 ve öncekileri de destekliyor. Yani eski tip cihazlarınız kuşkusuz Honor Router 3 ile internete bağlı olacaklar. Hatta öyle ki, daha yüksek internet performansı da gösterebilecekler, zira bu cihazda Wi-Fi 5 standardı da gelişmiş şekilde yer alıyor ve 160MHz bant genişliği ile yüzde 60 oranında daha yüksek bağlantı performansı almanızı sağlıyor.

Okuyucu Yorumları