HP Spectre x360 (2021) video inceleme

Sınıfının En İyisi: HP Spectre x360 (2021) İncelemesi

Intel, dizüstü bilgisayarlar için mobil işlemcilerini yeniledi ve böylece son zamanlarda arka arkaya şahane dizüstü bilgisayarları ile karşılaştık. Ancak bugün inceleyeceğimiz HP'nin yeni Spectre modeli, bu sene tüm gördüğümüz güzel ve başarılı ultra ince ve hafif laptop'lara çok güzel birkaç dokunuş daha ilave ediyor ve albenisi bol bir laptop oluyor.

Zaten Spectre serisini bilenler, HP'nin bu aile ile üst seviye tasarım ve performansı bir araya getirdiğini bileceklerdir. Spectre x360 (2021) de şöyle uzaktan baktığınızda bile göze kaliteli gelen bir notebook oluyor. Bu incelememizde yenilenen Spectre x360'ı tüm detaylarıyla inceleyeceğiz.

HP, Spectre x360 (2021) modeli ile beraber çıtayı yükseltmiş. Etkileyici performans ve esnek kullanım şekliyle beraber ortaya yine güzel bir laptop çıkartan şirket, elbette bunun sonucunda da niş bir kitleyi hedefliyor. Laptop; kaliteli görünüşü, kullanılan malzeme kalitesi, katlanabilir ve böylece esnek bir kullanım sağlayabilen ekranı, sergilediği performansı, dokunmatik ekranı gibi çok fazla özellik içeriyor ve bunlara daha bir dizisini inceleme süresince ilave edeceğiz. Ama önce laptop'ın şık tasarımıyla sözü açalım.

Okuyucu Yorumları